ОТВОРЕНО ПИСМО ИЈЗЦГ И МИНИСТАРКИ ЈЕЛЕНИ БОРОВИНИЋ БОЈОВИЋ: ПРЕКИНИТЕ ХИСТЕРИЧНУ КОВИД КАМПАЊУ ПЛАЋЕНУ НОВЦЕМ ГЛОБАЛИСТА !

2
туча

(Фото:: Пиксибај)

Позивамо министарку здравља Јелену Боровинић Бојовић , Милену Самарџић и остале КОВИД агенте да моментално, одмах зауставе медијско хистерисање о Корони, распуште национални кризни штаб, прекину глупирање са QR кодовима, зауставе вакцинацију ради провјере садржаја вакцина и врате живот грађана у нормалу.

Скрећемо пажњу да је КОВИД центар до сада кршио закон о правима пацијената, закон о здраственој заштити и дискриминисао грађане, тако што је једностраном медијском хистеријом довео грађане у стање страха за сопствени живот пнманом,а затим их вакцинисао отровним вакцинама.Наиме Ковид центар је дужан да јавно , тик уз улазна врата ковид амбуланти за имунизацију истакне упустзво за сваку врсту постојеће вакцине као и њен састав, или да исто то упуство да грађанима на захтјев како би они били упућени шта се убризгава у њихово тијело. КОВИД центар је дужан био и да упозна грађане са упуствима ПСР тестова, као и са натписима на кутијама за маске и ПСР тестове. Тиме би ово хистерично лудило било несагледиво мање и грађани би доносили исправне одлуке, радили, зарађивали, профитирали а туристичка сезона би била као 2019 године.




Наши активисти су обишли КОВИД амбуланте у општинама и нигдје нијесу могли добиту оригинална упутство за постојеће ковид вакцине са преводом.Наиме, медицински радници и особље, као и директори локалних домова здравља одбијају да дају грађанима упуство од вакцина.Оно се крије. Зашто?? Министарка здравља Јелена Боровинић Бојовић зна да за све што се купи постоји упуство о садржају. Она зда да чак и када купи електрични шпорет у упуству пише и да ли емитује штетне зраке.

Прочитајте још:  Дритан Абазовић и Владимир Зеленски потписали декларацију о подршци чланству Украјине у НАТО

Питамо министарку какве су то вакцине које немају упуство о садржају? Зашто су упутства о овим вакцинама тајна. Да ли су она државна тајна?Да ли грађани смију да их примају ако немају упуство? Оваквим поступањем КОВИД тима, грађани су хистеричном кампањом доведени у стање обмане и заблуде, па су се из страха вакцинисали, а да нијесу знали КАКАВ садржај – отров је убризган у њихово тијело. Дакле почињено је кривично дјело злочина и геноцида са могућношћу експеримента биолошким нано оружјем над грађанима Црне Горе . За ово неко треба да сноси кривичну, моралну и љекарску одговорност.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Извршни директор
Жарко Томановић
https://pravdanarodaorg.blogspot.com

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “ОТВОРЕНО ПИСМО ИЈЗЦГ И МИНИСТАРКИ ЈЕЛЕНИ БОРОВИНИЋ БОЈОВИЋ: ПРЕКИНИТЕ ХИСТЕРИЧНУ КОВИД КАМПАЊУ ПЛАЋЕНУ НОВЦЕМ ГЛОБАЛИСТА !

  1. to da su dupeta i guzice iz kriznog staba sa sve onim izlapelim pavijanom kupljeni, placeni ili ucenjeni, to nam je jasno. jel tako?

    to, da oni sami od sebe nece prestati s tim, dok im gazda ne naredi je jasno, jel tako?

    to da njihove govore, odluke i maßnahmen prema narodu sto se buni, diriguju njihove gazde, to je jasno, jel tako.

    guglajte “5 industrijska revolucija”. nacicete iza svega klaus schwab-a i transhumanizam.

    treba ih zatrpavati pismima, istog sadrzaja. iz svih udruzenja i iz svih izvora koji su na raspolaganju slobodnom coveku. isti tekst. ista pisma. svaki dan. i opet, njihova reakcija ce biti dirigovana od njihovog gazde. ne stajati. raditi.

  2. Industry 5.0: Towards more sustainable, resilient and human-centric industry

    What does Industry 5.0 mean?

    The unprecedented and simultaneous advances in artificial intelligence (AI), machine learning (ML), robotics, Internet of Things (IoT), autonomous vehicles and self-driving cars, 3D printing, virtual and augmented reality, wearables, additive manufacturing, nanotechnology, biotechnology, energy storage and quantum computing are blurring traditional boundaries and creating new business models, Uber, Tesla, Airbnb, Alibaba, Google are only the a very small number of multi-billion Dollar businesses created in the last 12 years.

    This cyber-physical systems revolution is summarized as the Fourth Industrial Revolution and is fundamentally changing the way we live, work and relate to one another. The start of the industrial revolution waves goes back to 1850 with water and steam power, evolved to electric power to electronics:

    Industry 5.0 is the future and already an emerging trend: the interaction and collaboration between man and machine

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *