Златибор Лончар сахранио живог човека

2
Жив и здрав, Немања Петровић

Од министра здравља кога од милоште зову „смрт“ човек може све да очекује, па чак и то да те прогласи мртвим иако то ниси.

У току дана сам примио неколико позива и мноштво порука са питањем „Јел све у реду, јеси жив“!?

Све то би могло да добије и комичну конотацију да није у питању човек који управља здравственим системом у Србији. Као неко ко је одржао први анти Ковид протест у Београду морам да се замислим и упитам о чему то Лончар говори? Знајући његову репутацију и све оно што га прати можда и јесам мртав само још увек није озваничено?
Опис није доступан.

Знајући у каквом се друштву министар креће можда је ово заправо претња смрћу? Шта све човек може да очекује у систему у коме ако се супротставиш завршиш у машини за млевење меса? Поручио бих министру да нисам мртав, да се сјајно осећам и да сам спремнији но икад за борбу за слобододу и за право избора при одлуци шта ћу урадити са својим телом и својим здрављем.

За изазивање панике и застрашивање ће одговарати сви они који нас ових дана прогањају, малтретирају, уцењују и понижавају и одговараће кад тад за своје злочине. И Златиборе, наша ће бити последња, у то те уверавам, овај народ се изборио са много већим залима од твог шефа и тебе и буди сигуран да неће остати на овоме!

Жив, здрав, прав и спреман, Немања Петровић, председник УГ Београдски фронт.

Васељенска

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!2 Коментара

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.