РОДИТЕЉИ У ОДБРАНИ СВОЈЕ ДЕЦЕ: Преко Вибер групе најавили учитељици да деца у школи више неће носити маске!

2

На интернету се појавила преписка из једне Вибер групе у којој су родитељи најавили учитељици да њихова деца више неће носити маске у школи.

– Добар дан учитељице. Хтела сам да вам кажем да моје дете (Теодора) од сутра неће носити маску у школу никако. Тако да Вас молим да је не приморавате на ношење исте. Такође сам причала са другим незадовољним родитељима који се слажу самном и који ће такође послати децу без маски – написала је једна мама у групи.

Међутим, овај њен пост покренуо је лавину па су се родитељи буквално утркивали ко ће да потврди да његово дете више неће носити маску у школи.

[table id=1 /]



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

24sedam.rs

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “РОДИТЕЉИ У ОДБРАНИ СВОЈЕ ДЕЦЕ: Преко Вибер групе најавили учитељици да деца у школи више неће носити маске!

  1. Тако је родитељи штитите вашу децу од ковид идиота као лавице лавиће, као мечке мече … ако нећете ви ко ће други? Брњице СТОП, “вакцине” СТОП, СТОП, СТОП …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *