Дачић: СНС и СПС да имају Вучића као заједничког кандидата на председничким изборима; СНС неће прогутати СПС

3

Дачић и Вучић (Фото: Јутјуб)

Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је да та странка и Српска напредна странка (СНС) треба да имају Александра Вучића као заједничког кандидата на предстојећим председничким изборима.

„Имали смо исту такву одлуку и на прошлим изборима и показало се да је била исправна. Вучић је персонификација наше заједничке политике и то како он обавља дужност председника Србије је израз онога што и ми и СНС желимо да спроведемо када је Србија у питању“, рекао је Дачић за Блиц.

Дачић је навео и да је лични рејтинг Вучића код грађана убедљиво највиши тако да не види зашто би СПС имао дилему.

„А што се тиче тих прича о некаквом утапању СПС-а у СНС и да ће они, ваљда, да нас прогутају, па то слушам већ девет година откад смо у коалицији“, рекао је Дачић.

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



(Бета)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Дачић: СНС и СПС да имају Вучића као заједничког кандидата на председничким изборима; СНС неће прогутати СПС

  1. Удружени лопови и уништитељи Србије јашу ли јашу. Када је коферче био министар у.п. у жутој влади организовао је насилно растурање митинга С.Р.С.а 2008. због Караџића, ( по вољи окупатора ) бацао на тому и вучића коктеле сузаваца, тукао их пендрецима и гуменим мецима … и тако му “захвалили” не могавши без њега у власти и покрадених предузећа, робних резерви ,рудника, земље … а и против воље окупатора којем се дачић увукао у дупе. Само једна влада је била без “социјалиста” ( читај народних лопова и саранитеља ) и њен канцелар је по убрзаном поступку пензионисан после 2 године радног стажа, а да би се човек пензионисо трба да се испуни пуно услова … а малени дебели карикатура черчил са Балкана звани кофрче их је испунио и испуњава вредно, сервилно, полтронски својствено његовој шокачкој духовној одредници

  2. Прогуто је вас носач трозупца одавно, гамади гадовска.
    Дал ови изроди заиста мисле да ће вечно да живе и да по смрти нема ничег?
    Дегенерици…

    Што се тиче народа, какав народ, таква му власт (ова два горе…).
    Увек било и биће.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *