Сале Коларевић : СУМРАК ЉУДСКЕ ВРСТЕ

4

Телевизију и остале „Mainstream media” већ годинама уопште не пратим. Ипак, по улици и јавним местима могу јасно да распознам како се преко телевизије разбуктава масовно застрашивање. Број убрњичених и „поштовалаца” физичке дистанце је у порасту. КовИДиоти се поново сасвим јасно самооткривају. Делује као да на својим раменима уместо главе носе телевизор. Забрњиченима им се боље виде очи, најчешће мутне или стаклене са тамним сенкама око очију што је честа физичка карактеристика ковид пелцованих. Када су у друштву најчешће „мудрују” о медицини и вирусима, о тестовима и неким антителима за која немају благог појма откуд им и због чега али им тако рекоше они у белом који им и убризгаше те отрове у крвоток. Туга! У сваком случају о тој дебилској „науци” може се сваког часа слушати на телевизији.

Дуго година себе мучим у размишљању зашто обични људи дозволе себи да телевизија од њих прави бесловесну стоку и да буду обични ТВ наркомани? Знам да је ТВ психотронско оружје у кући али зашто га укућани једноставно не избаце напоље попут многих других који су то урадили? Премда не оправдавам ипак могу да разумем да се данас више ништа не чита па ако се баш не може без „дневне дозе новости” зашто се не би информисали са интернета (док гa још имамо) ?

Има много суштинских питања на које не знам одговор а тичу се понашања људи. И онда се напросто сетим жалосне али реалистичне чињенице да људи воле да их неко плаши и манипулише њиховим понашањем. Људи без Вере у вечни Живот, без поимања истинских Духовних вредности, склони су ниским ирационалним страховима (нпр. од болести и смрти) те подложни сваком манипулацијском застрашивању. Преко ТВ психотронике се овладава њиховом подсвешћу а подсвест управља свешћу. Људским емоцијама се масовно и крајње бестидно манипулише користећи се свим расположивим медијским ресурсима. Но, такве особе неће признати да су на том плану изманипулисане. Неће признати да ТВ психотроника управља њиховим ирационалним понашањем. Људи не желе слободу коју им је Христос својом крстном жртвом и Васкрсењем из мртвих даровао. Људи просто воле да буду робови да увек неко други за њих одлучује шта треба и не треба да раде. Жалосна истина је да људи презиру слободу од Бога им дату! Ово одлично запажају становници врха пирамиде и ако људи траже страх држаће их непрестано у робском страху. Ако људи воле лаж и превару уместо Истине непрестано ће их лагати, варати, обмањивати и то ће им представљати као нешто што је и те како за њихово добро.

Прочитајте још:  Сале Коларевић : РАТ ЗА ДУШЕ У ЦАРСТВУ АНТИХРИСТА

Све је ово генијално описао пре једног и по столећа генијални православни ум Достојевски у свом ремек-делу Велики инквизитор :
<< Ти хоћеш да идеш у свет и идеш голорук са некаквим обећањем слободе које људи у својој простоти и у својој урођеној непристојности не могу ни да схвате. И којега се они боје и плаше, јер ништа и никада није било за човека и људско друштво неподношљивије од слободе! А видиш ли ово камење у овој голој и усијаној пустињи? Претвори га у хлебове и за Тобом ће потрчати човечанство као стадо, захвално и послушно, мада вечно у страху да ћеш повући руку Своју од њих и да ће им нестати Твојих хлебова. Али Ти ниси хтео да лишиш човека слободе и одбио си предлог. Јер, каква би то била слобода - закључио си Ти - кад би послушност била купљена хлебовима?! Ти си одговорио да човек не живи само од хлеба, али знаш ли да ће се у име тог истог хлеба земаљског дићи на Тебе дух земаљски и судариће се са Тобом? И победиће Те! И сви ће поћи за њим, кличући: "ко је раван овом Звери, он нам даде огањ небески!? >>
Тако се, у свој својој окрутности, Велики инквизитор обраћа Спаситељу рода људског. И настављајући, поред осталог Му каже :
<< Уместо да људском слободом овладаш, Ти си им је још увећао. Или си заборавио да је спокојство, чак и смрт човеку дража него слободан избор у познању добра и зла? Нема ничег примамљивијег за човека од слободе његове савести. Али нема ничег ни мучнијег од тога. /..../ Уместо да овладаш људском слободом, Ти си је умножио и заувек оптеретио. /..../ Зар ниси помислио да ће човек најзад одбацити и оспорити чак и Твој лик и Твоју Истину, ако га притисне тако страшан терет као што је слобода избора ? >>

Прочитајте још:  Тужилац за организовани криминал сумња у регуларност пријемног за Правосудну академију

Свако време носи своје бреме. Данас је на снази неоробовласнички поредак. Над модерним робовима се влада уз помоћ високо софистициране технологије а основна полуга власти је утеривање страха. Модерни медији имају улогу да убеде слуђено становништво да је округло четвртасто, равно и непомично да је лоптасто и брзоротирајуће, као и да је снег црн. За разлику од шпанске инквизиције из доба достојевсковог Великог инквизитора, данашња медицинска инквизиција има улогу да убеди људе да су непостојећи заразни вируси заправо смртоносни по човека и самим тим да безвредна крпа преко лица може човека да заштити од заразе, тј. болести и смрти. Данашња медицинска инквизиција, служећи се свим расположивим полугама моћи и власти, има улогу да од апсурдног направи стварно. И то јесте тако јер инквизиција каже да је тако! Не може се постављати питање шта је и како је, оно мора бити тако јер је врховни ауторитет казао да је тако и никако другачије! Било какве расправе са ауторитетом не може бити, у противном чека те ломача.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Медицинска инквизиција је данас постала врховни ауторитет из разлога што се такозване елите (модерни робовласници и технократе) служе технологијом и модерном медицином у циљу тоталног поробљавања човечанства. Одабрана је баш медицина ни мало случајно. И на пољу медицине – грип, преко кога читаво човечанство има да се у потпуности потчини и покори. На ово су нам јавно и сами указали још далеке 1930-е године кроз један цртани филм. Пре скоро једног века направили су цртани филм кроз који нам одашиљају недвосмислену поруку да ће целокупно човечанство да се баци у тотално ропство – преко грипа. Све је у цртаном филму из 1930-е речено и наговештено што са нама раде у задњих годину и по. Требало им је читавих девет деценија да ово реализују у стварности. И данас ми смо у том њиховом цртаном филму, у тој њиховој глобалној игри живота и смрти.

Прочитајте још:  Сале Коларевић : ОЗАКОЊЕНИ БИОТЕРОРИЗАМ

Даље, одабрано је поље медицине и из разлога што се људи најмање разумеју баш у медицину. Из тога произилази навика да људи медицинаре посматрају као богове ; приносе им дарове као боговима, у реч медицинара се верује као што верни богобојажљиви човек верује у речи Светог Писма. У нешто се мора веровати, нечему се мора клањати. Свети Јустин Ћелијски каже да данашњи свет пати, не од невере у Бога него од вере у више богова. Зна се да је човек по својој природи религиозно биће. Ако нема Бога, има да се изнађу сурогати. А данашњи обезбожен човек има насуштну потребу да не одскаче од већине, да не одступа од масе и нипошто не штрчи мимо светине. Зато ће се поклонити сурогатима а не Богу Једином.

У данашњем логору глобално Великог инквизитора окови су СТРАХ . Окови које сами логораши на себе навукоше и то – стеченом навиком да од Истине беже у загрљај лажи .

Убоги раб Божији – Сале Коларевић

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Сале Коларевић : СУМРАК ЉУДСКЕ ВРСТЕ

  1. “Медицинска инквизиција” ха, ха .. одлично звање срања у које су се упустили бели мундири за $$$ против својих родитеља, комша, рођа … за “љубав” папе, сороша и остале банкарске бураније која мити и уцењује наше краваташе и фотељаше
    Иза ове НАМЕРЕ масовног уништења људске расе не стоји људска свест него НЕЉУДСКА каја управља закржљалим инцест разумима банкстера и остале сада видимо ковид багре.
    “Брига” за здравље Планете и природе је смешна јер они управо Земљу урнишу финансирајући НАТО, војну индустрију, ратове, нук. пробе, ометајући чисте технологоје, бацање “нано” из авина …
    Желе бајаги претворити Земљу у свој врт, као знаће га боље уредити од Заједничке нам Свести?
    Погледајте шта су зликовци, борџије, тровачи, урнисачи органских облика свести радили Аустралији пре него јој наметнули “ковид” мере.

    https://www.youtube.com/watch?v=FKPi16zETNs

    Идиоти пале и уништавају све на Земљи како би “земљанима” наметнули осећај кривице, огољено лупежко подметање које је управо ћуд времена које пролази.
    Не брините ову јаму не копају Земљанима него самима себи, а повући ће и своје “фанове” међу људима, своје капое, одлично и добро је да ће се и људски род мало прочистити од будала који се данас истичу као КОВИД ИДИОТИ, БРЊИЧАРИ И ПЕЛЦОВАНИ у питању су људи самобитни себи преко прописане мере, то јест вибрације коју толерише ново наилазеће време миленијумске смене васељенских доба.
    Иза ове намере уништења људи не стоји људска СВЕСТ него НЕЉУДСКА којој је одзвонило, а ако се људи и не изборе ( тешко замислити ) у овом коначном обрачуну са идиотским ковид насилницима, робовима нељудсеке свести онда ЉУДИ НЕ ТРЕБА НИ ДА ПОСТОЈЕ јер су много глупљи и гори од мајмуна, а требали би заправо бити барем у равни животиња чији ниво свести често пута подбаце.
    Дакле нема бриге и секирације ново васељенско пролеће стиже, миленијумски ледници се топе и банкараске мумије ће да се у пуном “сјају” појаве да натруле Земљу коју су канили претворити у сопствени врт али само као лоше ђубриво, свашта је Зеља сварила па ће и њих без проблема укључујући и сва њихова срања.
    НИСУ ОНИ СТВОРИЛИ ЉУДЕ ПА ИХ НЕЋЕ НИ МОЋИ УНИШТИТИ АЛИ СЕБЕ ЗАТО СИГУРНО ХОЋЕ И КАО ДОБРЕ КОМШИЈЕ МОРАМО ИМ ПОЖЕЛИТИ СРЕЋАН ПУТ У ВЕЧНА ЛОВИШТА ЈЕДНОМ ЗА СВАГДА У ТАМНЕ РУПЕ КОСМИЧКОГ ПАКЛА ОДАКЛЕ СУ НЕКОЋ ДАВНО ПОБЕГЛИ.
    Родбино ових што умиру на респиратрима а пелцовани су по више пута шта чекаш? Оставинску расправу?

    1. Да закључимо не ради се о сумраку људске расе, НЕ него о сумраку оних који мраче, живи били и дочекали али само непелцовани

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *