Београд: УХАПШЕНИ верници у литији да не би ометали Вучићеву геј параду! (фото, видео)

2

Како Србин.инфо јављају са лица места, верници који годинама сваке суботе истом трасом у исто време шетају у литији за потопљену Ваљевску Грачаницу, а које предводи монах Антоније, ухапшени су у близини Владе Србије од стране Вучићеве полиције и одведени у неколико “марица” у правцу Новог Београда!

С обзиром на то да је овај режим НАМЕРНО заказао своју геј параду у центру Београда у исто време кад је се одржава и православна литија, највероватније су вернике „превентивно уклонили са улица“ да крстовима и иконама не саблажњавају Брнабићку и њене следбенике у промовисању ЛГБТ агенде.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Данас се од 17.30 на Тргу Републике одржава и заказани протест против ковид пасоша (најављених од стране премијерке Брнабић, учеснице данашње геј параде), против присилне вакцине и глобалиста, а јутрос је по налогу СНС челника града Београда Трг Репблике преплављен кућицама са слаткишима и разним производима, како би онемогућили окупљање народа на том месту.



[table id=1 /]

Извор: Србин.инфо / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Београд: УХАПШЕНИ верници у литији да не би ометали Вучићеву геј параду! (фото, видео)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *