Вучић режира хаос на КиМ уз помоћ Меркел! Све повезано с изборима и Рио Тинтом!

0

Марко Јакшић (Фото: Медија центар)

За данашњи хаос на Косову и Метохији је директно одговоран Александар Вучић, који је у договору са Ангелом Меркел дао зелено светло да Албанци направе хаос са српским таблицама.

Ово за „Србин инфо“ откирва др Марко Јакшић из удружења Срба с КиМ „Отаџбина“ и наглашава да је сада јасно зашто су европски парламентарци дали онако срамотан предлог о изборима.

– Нико у опозицији није спреман да Космет преда на тацни и допусти рудник Рио Тинта у Србији. Само Александар Вучић. Зато и имамо ситуацију где су потплаћени представници Брисела поново дали Вучићу подршку.




Такође, Вучић преко своје издајничке Српске листе фингира некакву побуну на КиМ поводом ове ситуације, само да би угушио праву побуну народа. Јер, да на улице изађе 20.000 Срба и мирно протестује, сепаратистичке власти у Приштини би морале да атерирају са планом да скидају српске регистарске ознаке, што је Вучић додуше још давно потписао – рекао је између осталог Јакшић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Шта је још рекао наш саговорник на ову тему, погледајте и послушајте у видео прилогу.

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *