Независна истраживања откривају алармантне ствари: У вакцинама се налазе графен оксид и …?!

4

Вакцина (Фото: Pixabay)

Будући да је састав вакцине против ковида и даље званично тајна, спроведено је неколико независних студија научника који су успели да дођу до неискоришћене вакцине (што није лако), док су неки други научници проучавали крв вакцинисаних. Главно откриће свих ових студија и супстанца око које се све врти је графен оксид. Ова супстанца је пронађена у свим проученим вакцинама против мРНК, свих произвођача, као главни састојак, којих је у вакцини преко 99%. И паразит Tripanosoma cruzi је такође пронађен.

Шпанска студија
У јуну 2021. године научници са Универзитета у Алмерији први су закључили и пријавили да се мРНА вакцине за Ковид састоје од велике већине графен оксида. Оригиналну студију преведену на енглески можете видети ОВДЕ.

Испитивање др Роберта Јанга
Затим имамо независни преглед који је обавио чувени др Роберт Јанг. Његов документ можете погледати ОВДЕ. Користио је различите технике испитивања електронском микроскопијом, али закључак је био исти – графен оксид је присутна супстанца, заједно са многим другим супстанцама које произвођач није декларисао.




Да бисте документ лакше разумели, погледајте овај сажети видео запису којем др Јанг пролази кроз тај документ и детаљно објашњава шта је пронашао.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Он каже да је Фајзер у студијама знао где су честице вакцине завршиле: 70% у јајницима, 20% у коштаној сржи и 10% у срчаном мишићу. Он објашњава како се то може програмирати помоћу нуклеинских киселина. Претпоставља да се ради о прикривеној стерилизацији људи, затим повећању леукемијских болести уништавањем коштане сржи и нападом на срце, што затим узрокује срчане проблеме.

Прочитајте још:  Списак злочина Светске здравствене организације и историја пандемија

Његове тврдње поткрепљује чињеница да се миокардитис (упала срчаног мишића) све више званично пријављује као нуспојава вакцине против Ковида, посебно код млађих мушкараца. А за остало ћемо за неколико година сазнати да ли (или када) постоји масовна неплодност жена и ширење леукемије.

Доктор Јанг каже да је унутра пронашао и микроскопски паразит – Tripanosoma cruzi. Једноставним истраживањем можете сазнати да је Tripanosoma cruzi паразит који углавном живи у животињама, а када уђе у људско тело, највише напада – миоците, или ћелије срчаног мишића! Дакле, опет веза са срцем и миокардитисом код младих људи. Осим тога, др Јанг спекулише да је вероватно зато ивермектин толико ефикасан код неких људи у лечењу наводних симптома Ковида, јер је ивермектин заправо лек против паразита. Коцкице се слажу једна по једна.




Поставља се питање зашто би неко све ово радио? Према досад доступним информацијама, могли бисмо закључити да је то – даљинско управљање људима. У овом чланку, који је објавила Рокфелер фондација, можете видети како су научници, након многих неуспелих покушаја, ипак успоставили најбољи метод за контролу ума, а то је тзв. магнетогенетика или радиогенетика. Чланак објашњава како су научници успели да успоставе потпуну контролу над мишевима, њиховим срцем и функцијама мозга. То су урадили користећи феритин, магнетни протеин о коме смо горе писали (веза на врху). Помоћу генетски модификованог вируса успоставили су улазак у мембрану неурона и контролисали га помоћу радио таласа и машине за снимање магнетном резонанцом. Укратко, даљински су контролисали миша, могли су да га учине гладним, љутим, срећним, мирним, шта год пожеле.

Прочитајте још:  Пандемија коронавируса еволуира у пандемију глади и сиромаштва

Графен оксид се не спомиње у том Рокфелеровом чланку, али принцип је исти. Ако је људско тело испуњено супстанцама које имају магнетна и електромагнетна својства, онда се на те супстанце може деловати даљински, различитим фреквенцијама.

[table id=1 /]



Логично

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Независна истраживања откривају алармантне ствари: У вакцинама се налазе графен оксид и …?!

  1. На ове истине нас је упозоравао последњих 30г. Др Тодор Јовановић, “вакцине” служе да људима штете имунитет / да се лакше поболе / у њих се убацују отрови по принципу руског рулета и као двокомпонентални лепак, кад дођу ти отрови убачени у организам са другим отровима ето канцера … и осалих бољешћуга тако драгих фармо и банко мафији.
    Да бели мундири могу они би направили да нам израсту нови бељи јачи зуби, црна густа коса, већа китица … па како онда да нам “подигну” имунитет? Никако, само лажима, страшењем, уценом преко поткупљене “струке” која се продала ђаволу.
    Али МОГУ нас само тровати, осакатити, оболети, унаказити човека, дете … то лако може свака будалетина АЛИ направити човека бољим може само јединка сама себе уподобивши се скромношћу са васељенским силама које владају световима светова.
    Тровачи, борџије, тлачитељи, бесмислени насилници, сплеткароши, лажови … са алатима њима својственим / јуначки нема шта / трују и побољевај људе и децу на превару, уцену, застрашивање …

  2. Састав западних вакцина jе таjна а логично и зашто. Руске вакцине и не само за ковид имаjу обjавльен састав и активних и помочних супстанци и начин делованьа. Само заиста слободна држава производи вакцине за своjе потребе са цильем заштите становништва. Вакцине могу по мом мишльеньу да буду и биолошки отров и зато jе битно да их праве државни институти ,да их контролише држава, да их препоручуjу пациjенту прави лекари са цильем превентиве али никако да буду обавезне. Фармако мафиjа се мора спречити и то што би се спречио увоз и лекова и вакцина. Вакцине и лекове Србиjа треба да производи за своjе потребе или да увози из РУСИJЕ, БЕЛОРУСИJЕ И КУБЕ.

    1. Bio je na sajtu Borbazaveru.info tekst o ruskoj vakcini kao stetnoj, na isti nacin kao i sve druge. Pricala je ruska doktorka o preteranoj proizvodnji spajk proteina nakon vakcinacije. To dovodi do formiranja trombova vremenom. Iako Rusima najvise verujem ne bih se ja kunuo da oni ne rade zajedno sa ostalom belosvetskom mafijom, barem u ovoj plandemiji. Ima sve vise dokaza, a i bice ih sve vise.

  3. Кад човек само погледа, колико се раширила ова Факирска секта,
    ови чопори мајмунских потомака, што се боду иглама, увати га
    мука.
    Сад је и моронима јасно, да је демократија увод у Антихриста
    и најгори систем на свету ИКАД – сем факе*н Факирима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *