Камуфлирана претња Дмитрија Пескова и претумачивање речи Владимира Путина

0
песков, србија

Дмитриј Песков (Фото: AP photo)

„Знате да је председник више пута рекао да су вакцине добровољне, изборне… али ће невакцинисани живети мање удобно од вакцинисаних“

Портпарол руског председника Дмитриј Песков прокоментарисао је погоршање ситуације са коронавирусом. Према његовим речима, „талас“ заражавања расте, а региони ће морати да предузму мере. Он је такође напоменуо да је стопа вакцинације у земљи недовољна и да ће у будућности вакцинисани широм света живети удобније од невакцинисаних.

„Ви знате да неки региони, користећи своја посебна овлашћења, већ уводе различите мере. Видимо да постоји талас, он расте. Стога ће, наравно, региони морати да реагују”- рекао је Песков током конферениције за штампу.” Ниво вакцинације је и даље недовољан, упркос чињеници да је организован рад који је створио све услове и обезбедио сву потребну количину вакцина за становништво земље”, рекао је портпарол Кремља.



„Знате да је председник више пута рекао да су вакцине добровољне, изборне… Али специфичност ситуације са коронавирусом, специфичност пандемије, очигледно, на овај или онај начин ће довести до чињенице, ја овде говорим о свим земљама света, да ће невакцинисани живети мање удобно од вакцинисаних. Ово је реалност са којом се суочавамо“, – додао је он.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Такође, председников секретар за штампу одговорио је на питање о стању особља администрације које је имало коронавирус (овде:): „Ниједан озбиљан случај, многи су асимптоматски“. Говорећи о здрављу ађутанта шефа државе, са којим је Владимир Путин контактирао цео дан, Дмитриј Песков је приметио: „Ађутант се вероватно већ потпуно опоравио (замислите, Песков говори у Путиново име, а “не зна” да ли Путинов ађутант опоравио!!! – нап. “Борба за веру”), јер је сам председник рекао да је вакцинисан. Можда није ревакцинисан на време, али је вакцинисан. Неко време му је температура прелазила 37, и све је прошло у максимално лакој форми“.

Прочитајте још:  Земље ЕУ су се договориле о делимичној забрани увоза нафте из Русије, изјавио је шеф Европског савета Мишел

Прочитајте још:


Дневни пораст смртности од коронавируса у Русији трећи дан заредом руши рекорде: 867 пацијената умрло је у једном дану. Нагло се повећао и број заражених: у прошлом дану регистровано је 23.888 случајева инфекције. То је за 6,5% више него претходног дана (22.430).

[table id=1 /]

Извор: “Борба за веру” / Коммерсантъ



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *