Симпсонови предвидели смрт Џозефа Бајдена 2021. године

0

Добро је познато да се у цртаној серији Симпсонови провлаче дешавања која се неколико деценија, година или месеци након објаве остваре.

Вероватно најпознатији извод из серије јесте рушење кула близнакиња које се у цртаћу приказивало неколико пута, годинама уназад.

Многи теоретичари завере помно прате ову серију не би ли сазнали шта нас чека наредних година. Недавно је у јавности била актуелна епизода из 2011. године где Симпсонови најављују епидемију глобалних размера, што је управо оно што се данас дешава са короном.




А у прилогу погледајте још неколико занимљивих исечака, од којих је свакако најзанимљивије придвиђање смрти америчког председника Џозефа Бајдена и поставка сада већ одрасле Лизе на његово место. Наравно да не мислимо да ће на његово место заиста доћи Лиса Симпсон, али имајући увид у психо-физичко стање америчког председника јасно је да је он само једна марионета иза ког стоје управо либерални утописти попут млађане Лисе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *