Пролупао!Борис Тадић: Наравно да могу да победим Вучића на председничким изборима

3
тадић

Борис Тадић

„По ко зна који пут део опозиције је, нажалост, поново срушио идеју јединства и одбио сваки предлог сарадње у последњих годину дана. Међутим, увек смо побеђивали у околностима у којима већина у ту победу није веровала. Победа је увек могућа“, поручио је лидер Социјалдемократске странке Борис Тадић.

Он је, гостујући на телевизији Еуроњуз, рекао да није видео никога ко је у свом политичком животу признао своје грешке на начин на који је он то урадио.

„Огромне сам грешке признао, огромне кадровске грешке, имао сам одређене грешке и са аспекта јасне и спољне политике и унутрашње политике, али ја сам о томе говорио хиљаду пута“, рекао је Тадић.




На питање да ли би могао да победи Александра Вучића на председничким изборима, Тадић је одговорио: „наравно да могу“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Одговарајући на питање зашто то до сада није урадио, лидер Социјалдемократске странке рекао је зато што је „преузео другачију улогу“.

„Моја улога није била да ја будем водећа личност у опозицији“, додао је Тадић и подсетио да је желео да се повуче са места председника Демократске странке, која је тада постајала опозициона.

„У том тренутку Демократска странка показује намеру, вођена од (Драгана) Ђиласа и (Бојана) Пајтића да уђе у коалицију са (Александром) Вучићем на локалу, јер они су променили одлуку коју сам још ја као председник странке наметнуо странци, а то је да се не улази у локалу коалиције. Они су након тога променили ту одлуку“, навео је Тадић.

[table id=1 /]



(Данас)

Прочитајте још:  ОДМАХ УСЛЕДИЛА ОДМАЗДА: Шиптарска полиција у Звечану малтретирала и легитимисала грађане који су хтели да предају захтев за смену Куртијевих градоначелника са севера (видео)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Пролупао!Борис Тадић: Наравно да могу да победим Вучића на председничким изборима

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *