Глобалисти уигравају следећу фазу рата протим човечанства – искључења струје

0

(Фото: Flickr / Ilya)

Као што су хитро ускочили у корона агенду 2019. године, сада су многе државе кренуле у експресно “помрачење света” по налогу глобалиста. Јуче је целом Либану искључена струја до даљњег, то су најавиле Индија и Кина, а данас је одједном “експлодирала трафостаница” и у Јапану код Токија и у Италији у Фиренци, оставивши без струје стотина хиљада људи. Епилог, народ мора да се навикне на мрак.

Велики пожар захватио је вечерас трафо станицу Терме у италијанској Фиренци, због чега је велики део града остао без струје и то само неколико сати пошто се исто десило у Јапану.

Како преноси сајт „Национе“ није било повређених, а ватрогасна екипа отишла је одмах на лице места и угасила пожар који је избио око 19 часова.

Изгорели су и поједини далеководи, а како пријављују грађани, ватра се могла видети са велике удаљености (исто као и у Јапану).




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Појединци који живе у близини рекли су да су прву чули јаку експлозију и тада је дошло до нестанка струје у бројним домаћинствима, преноси Танјуг.

Још се не зна узрок овако велике хаварије и пожара (исто као у Јапану), а електро снабдевање се сада полако нормализује.

Ако се присетимо почетка „корона агенде“ и тада су идентичне вести стизале с краја на крај света.

Што се тиче нове агенде коју је Клаус Шваб најавио још пролетос (благовремено је најавио и корона пандемију), она ће се према његовим речима одвијати следећим корацима: тотална обустава електричне енргије широм света у трајању од неколико дана (можда и недеља) због које ће бити обустављен транспорт (кретање људи), снабдевање, рад свих државних и јавних установа (под изговором пада система), а Шваб је чак „прорекао“ да ни болнице неће примати пацијенте (иако је Хипократ имао болницу још пре нове ере, а камоли струје).

Прочитајте још:  Нов поглед на ковид 19: Студија нуди објашњење зашто неки имају тежи исход болести

Немачка већ увелико емитује на државној телевизији спотове: „Како се грејати и спремати храну без струје“…

[table id=1 /]



Извор: “Србин.инфо”

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *