Језиво: „Фајзер“ патентирао систем за повезивање људског тела са „Интернетом ствари“?

0
фајзер

Напомена: Текст је у 23:04:34 допуњен видео записом који приказује експерименат са акустичним таласима по чијем примеру се под дејством електромагнетних таласа Вигнерови кристали у графену претварају у интегрисана кола, а посредно у микрорачунар.

+ + +

Од момента чудесног открића кристала графена садржаних у вакцинама, светска конспиролошка заједница марљиво је месецима нагађала шта је разлог присуства овог чудног материјала у ињекцијама. Последње сумње конспиролога концентрисане су на врло необична електрична својства графена, па ће, како неки мисле, након ињекција особе бити могуће повезати се са такозваним „Интернетом ствари“:

(“Интернет ствари” (енгл. Internet of Things, скраћено IоТ) представља међуумрежавање физичких објеката, возила (што се односи и на „повезане уређаје” и „паметне уређаје”), зграда и других ствари са уграђеном електроником, софтвером, сензорима и конективношћу који омогућавају објектима да размењују податке са произвођачем, оператером и/или другим повезаним уређајима – нап. „Борба за веру“ по „Википедија“)

Прилично дуго, очигледно, до пре неколико дана, ова чудна теорија била је чиста спекулација и брбљање ментално заосталих копипастера са три конволуције, који се позицинирају као борци против зла, међутим, 6. октобра ове године, господин @jandrusk копајући по регистраторима за патенте, тамо је пронашао чудан патент велике компаније Pfizer, од којег се помало распаметио:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Another conspiracy “theory” bites the dust and is no longer theory.#Pfizer #PfizerExposed pic.twitter.com/xZJoNiw4Ua

— JU571N 4NDrU5K (@jandrusk) October 6, 2021
Патентни језик је најтежи и најнеразумљивији језик на свету, кинески њему није ни близу. У основи, постоји правни језик, зачињен посебним (техничким, медицинским итд.) изразима и уобличен у ТАКВИМ фразама које чак ни стручњаци тамо мало разумеју и стога се ништа не може украсти након читања патента. Ипак, генерално гледано, нешто исклизне у патентима и то је оно што се може разумети. Дакле, у уводу Pfizer патента написано је следеће:

Прочитајте још:  Фајзер вакцина изазива неплодност, тврди бивши представник компаније

„Систем и методе анонимног одабира субјеката за лечење заразне болести узроковане патогеном. Систем садржи мноштво електронских уређаја који садрже упутства за генерисање идентификатора, а када је у близини другог таквог електронског уређаја, један или оба електронска уређаја преносе / примају идентификатор на / са другог електронског уређаја. Оцена се затим генерише на основу мноштва таквих примљених идентификатора. Осим тога, на основу информација примљених од сервера, одговарајућа упутства за лечење се приказују субјектима на основу примљених информација и резултата. Сервер садржи упутства за слање информација на више електронских уређаја који се приказују са одговарајућим упутствима за лечење; додатно, сервер и / или електронски уређаји садрже упутства за генерисање предвиђања вероватноће преношења патогена од стране субјекта на основу оцењивање субјекта.”

Линк за интегрални “Фајзеров” патент:

https://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?



Даље на многим страницама иде опис свих ових упутстава и начина размене података, али практично ништа није написано о овим неразумљивим електронским уређајима који ће се поздравити један с другим када се сретну власници ових чудо-дивајса и размене податке. Ово нису телефони, ни неки отмени сатови са сензорима, ни пејсмејкери или друге ствари, јер су те ствари наведене на посебној листи. Због тога није јасно о којим уређајима говоримо. Тренутно је најразумнија идеја о такозваним Вигнеровим кристалима.

Вигнеров кристал није баш кристал како га широке народне масе разумеју. Немогуће га је ставити на писаћи сто или бацити овај кристал некоме на главу, јер је то, такорећи, управо такво стање материје, аналогно прелепим шарама песка које се појављују под дејством акустичних таласа:

Под утицајем електромагнетних таласа, у електронском гасу настају сличне дводимензионалне структуре, услед чега супстанца-носилац овог гаса постаје, такорећи, сама по себи (засебно), а кристал почиње да постоји сам по себи (засебно). И током овог постојања, кристал стиче различита својства која омогућавају претварање овог кристала у дводимензионална електронска кола која раде ништа лошије од тродимензионалних, али само су они много бржи и редови величина мањи.

Прочитајте још:  ДОКТОРИ ВИШЕ НЕЋЕ ДА ЋУТЕ, ШОК ИНТЕРВЈУ ПОЗНАТОГ ПУЛМОЛОГА: Oгорчен сам на др Кона и “нафракану”, a Вучић нек престане да

Нећемо се упуштати у физику и математику процеса, јер не само да се никада нисмо бавили овом темом и не разумемо ништа о њој, већ је ова тема још и својеврсна затворена тема. Физичари су радили на Вигнеровим кристалима од 1970. године, али постоји необично мало публикација и чудно много великих открића. А главни пробој је био графен, у чијим кристалима и живе ти исти кристали Вигнера – главна ствар је да се примени исправно наелектрисање на графен, након чега се унутра формирају и укључују кола (схеме), која су готово квантни компјутер.

То није видљиво, будући да интегрисано коло није направљено од комада силицијума, већ од електрона груписаних на прави начин, ипак, овај микрорачунар се налази у комаду графена ако се тамо постави. А његови програмери су, очигледно, луди за адептима који под микроскопом испитују садржај чаробних бочица (вакцина – нап. „Борба за веру“) и покушавају да виде транзистор или диоду како се тамо увлачи у крв.

Несумњиво је да су програмери помогли у постизању таквог напретка, будући да је графен откривен недавно и да би се од облака електронског гаса створили неки логички уређаји, физика планете Земље морала је на томе радити стотину или више година, али некако све је брзо, као у научнофантастичним филмовима… Тек јуче је научни часопис објавио да Вигнеров кристал постоји само у теорији, али се данас већ посматра, фотографише и од њега праве проводници и транзистори. Али зашто то раде, ко је помогао и како ће све то применити – овде не знамо, па пратимо развој догађаја.

Прочитајте још:  Председник ако је и болестан ићи ће на Сајам, да покаже размаженом свету како је Сајам сјајан!

[table id=1 /]

Превод са руског и приређивање: “Борба за веру”

Извор: “The Big The One”



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *