Аустралија гради карантинске кампове за „текуће операције“

2

Аустралија (Фото: АП)

Упркос томе што су неке државе привремено почеле да укидају мере затварања, аустралијске власти граде карантинске кампове који неће бити завршени до следеће године како би се припремили за „текуће операције“ и удомили оне „који нису имали приступ вакцинацији“.

Према АБЦ Аустралији, један такав карантински објекат са 1.000 кревета на аеродрому Велкамп код Тувумбе биће у потпуности завршен до краја марта 2022.

„У овој фази, кабине ће користити домаћи путници који се враћају из жаришта КОВИД -а“, наводи се у извештају.

Међутим, такође се јасно ставља до знања да ће се камп користити за „текуће операције“ и да ће бити извор запошљавања за локално подручје.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Кампови су подељени у различите зоне и у собама ће бити смештени самци, парови и породице док ће полиција и обезбеђење патролирати24 сата дневно.

Позивајући се на нове сојеве КОВИД -а и људе „који нису имали приступ вакцинацији“, потпредседник владе Квинсленда Стивен Мајлс рекао је медијима: „Очекујемо да ће постојати стална потреба за карантинским објектима“.

Влада изнајмљује земљиште на коме се гради камп од корпорације Вагнер на 12 месеци, уз могућност за додатних 12 месеци.

Још један карантински објекат са 1.000 кревета такође се гради на локацији војне касарне од 30 хектара у индустријској зони Пинкенба, у близини аеродрома Бризбејн.

„Нејасно је зашто би се неко ко је напустио Аустралију поново вратио“, пише Дејв Блант. „То је вероватно најрепресивнија држава на свету по питању Ковид тираније.“

Извор: Самит Њуз

Превод: Александар Митић / Васељенска

[table id=1 /]

Прочитајте још:  Израел први пут у историји на оптуженичкој клупи суда у Хагу за геноцид



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Аустралија гради карантинске кампове за „текуће операције“

  1. U SAD odavno postoje tzv. FEMA kampovi za “vanredne” situacije, a ovi “karantinski” (zatvorski) kampovi koji se spremaju u Australiji mogli bi posluziti za smjestaj “bioterorista” (nevakcinisanih) koji ne zele da budu “zigosani” “vakcinom” antihrist sluga, pogubnom po zdravlje, slobodu i dusu coveka. Nevakcinisani ce, kako stvari stoje, biti proglaseni “gubavcima” Novog doba i neprijateljima sistema te hapseni i odvodjeni u “karantine”-kampove kako ne bi “ugrozavali” druge, “novo-normalno” i Novi poredak. Apostol Pavle pise: “Svi koji zele pobozno da zive u Hristu Isusu bice gonjeni”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *