Одмор са кога се Ребић НЕЋЕ ВРАТИТИ

0
ијана у друштву министра унутрашњих послова Небојше Стефановића и директора полиције Ребића

Директор полиције Владимир Ребић је поводом хапшења некадашње државне секретарке у МУП-у Дијане Хркаловић изјавио „немам појма о томе, на одмору сам“.

Добро обавештени извори из полиције наводе да Ребић говори истину и да је заиста узео годишњи одмор.

– Директор има 67 дана неискоришћеног годишњег одмора које сада планира да искористи – тврди наш извор и додаје да се „Владимир Ребић након одмора неће вратити на посао“, односно да неће више бити на функцији директора полиције Србије.

Биће то крај директора полиције који ће остати упамћен по томе што се није мешао у свој посао.Владимира Ребића није спасило ни то што је прихватио полиграфско испитивање на коме је одговарао на питања везана за оптужбе које је Предраг Kолувија, власник највеће фабрике марихуане у овом делу Европе изнео на рачун инспектора који су открили аферу Јовањица. Ребић као да је заборавио да Kолувију у судници брани Владимир Ђукановић, члан председништва СНС-а и близак пријатељ председника Србије а да је у медијима у заштиту Kолувије стао Александар Вучић лично.


Прочитајте још: 


У јавности се као најозбиљнији кандидат за новог директора полиције помиње Томислав Радовановић, начелник Службе за специјалне истражне методе Управе криминалистичке полиције (УKП) који је у жижу јавности доспео изјавом да је у МУПу Србије постојала паралелна структура која је у сарадњи са страним обавештајним службама радила на рушењу Вучића.

Радовановић, некадашњи шеф интервентне бригаде београдског МУП-а је био део најужег тима Дијане Хркаловић. У добро обавештеним круговима кружи прича да је Томица Радовановић све што је радио, као и све снимљене разговоре на којима се налази Александар Вучић, копирао и понео са собом. И да му је то капитал са којим сада тражи место директора полиције.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Директно

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.