Италија, Швајцарска и Француска на улици: На стотине хиљада људи против корона мера (ВИДЕО)

2

Протести у Паризу. (Фото: Твитер видео)

Десетине хиљада људи протестовало је у суботу у Италији, Француској и Швајцарској против ковид пропусница, епидемиолошких мера и вакцина.

Француска полиција саопштила је да се на демонстрацијама које се широм земље одржавају 14. суботу заредом, окупило више од 40.000 људи.

Полиција је привела пет особа.

Хиљаде демонстраната који се противе рестриктивним мерама, дефиловало је и швајцарским градовима, а у Берну су одржане и контрадемонстрације. Сви скупови су протекли мирно.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На главном протесту се окупило око 3000 људи у месту Раперсвил-Јона уна истоку Швајцарске, а демонстрација је било и у Лозани, Лугану и Бадену.



У Италији је јуче и прекуључе хиљаде људи протестовало против обавезних ковид пропусница коју сви запослени у Италији морају да имају.

Мера којом је погођено око 23 милиона радника у приватном и јавном сектору у Италији је уведена у петак.

Критичари такозване зелене пропуснице (доказ да је особа вакцинисана, има негативан ПЦР тест или је прележала корону) наводе да је мера удар на личне слободе слободе, док заговорници тврде да омогућава даље ублажавање мера.

У Милану се јуче окупило око 15.000 људи, највише припадника анархистичких организација, али исто тако и припадника десничарских група и странака, навела је полиција и додала да скуп није одобрен.

Прочитајте још:  Ђиласовци ушли у зграду РИК

Демонстранти су блокирали центар града али је све протекло без већих инцидената.



У Риму су се јуче окупили антифашисти у знак протеста због дивљања десничара прошле суботе у главном граду, а у петак су демонстрације против ковид мера биле насилне и полиција је ухапсила 12 људи, међу њима и два лидера крајње десне странке, након што су се протрести против те мере претворили у сукобе с полицијом.

Демонстранти су у суботу други дан протестовали у Трсту и запретили блокадом луке, али је на крају ипак нису блокирали.

“Данас се историја понавља. Само што уместо гасних комора имамо вакцине”, речено је на протесту.

[table id=1 /]



Курир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Италија, Швајцарска и Француска на улици: На стотине хиљада људи против корона мера (ВИДЕО)

  1. Zlo koje snalazi covecanstvo je sistemsko, viseslojno i svestrano. Plandemija nije cilj vec jedno od sredstava za ostvarenje APSOLUTNE MOCI koju sotonisticka elita zarko zeli. Svetska zakulisa uvek planira vise varijanti razvoja dogadjaja. Ako ne “upali” varijanta 1 ide se na varijantu 2, ako ne prodje ni varijanta 2 ide se na varijantu 3 itd. ,a moguce su i kimbinacije varijanti. I mnogi “borci” protiv plandemije ne shvataju da plandemija nije organizovana samo u svrhu vakcinacije otrovima i depopulacije, vec da je plandemija ujedno i MAMAC te da sotonisticka elita racuna i na “zrtvovanje” plandemije u pogodnom trenutku pogotovo ako ce joj to doneti jos vise moci. Tako, verovali ili ne, nezadovoljni gradjani koji nasumicno protestuju na ulici protiv “svojih” (marionetskih) “vlada” (a ne protiv Rotsilda, Rokfelera…) i koji pomisljaju na revoluciju, rat i rusenje tih “vlada”, nesvesno rade za sotonisticku elitu i predstavljaju njihovu vojsku zbog cega u Protokolima sionskih mudraca i stoji da je slijepa gomila armija judeo masonerije kojom je ista srusila jednu od najvecih prepreka na masonskim osvajackim putevima vlasti-gojsku aristokratiju (kraljeve, monarhiju) i donela narodima “oslobodjenje” u vidu liberalizma cime je otvoren put postavljanju masonskih marioneta za tzv. predsednike i zaduzivanju goja spekulativnim judeo bankarskim novcem. Sotonisticka elita svetu priprema “mesiju” , odnosno laznog spasitelja i “mirotvorca”, Biblijskog Antihrista, tako da ako narodi pohrle da sruse “svoje” “vlade”, upravo su Antihrist i njegove sluge prakticno jedini pretendenti koji bi zamjenili te “slucajno” korumpirane i zlocaste “vlade.” Na taj nacin bi izmanipulisana gomila-rulja pocistila Antihristovu konkurenciju jer sotonisti njemu ne planiraju nikakvu opoziciju, cak ni onu marionetsku. Zavedena slepa rulja je “njihova”, marionetske “vlade” su “njihove”, onaj (Antihrist i njegova klapa) koji pretenduje da ih zameni je “njihov” iz cega proizilazi da: “Ako si vlasnik oba ‘konja’ ‘trku’ ne mozes izgubiti”.
    Ali to su Zemaljske racunice. Istinski verujuci koji su vodjeni Duhom Svetim imaju i “sesto culo” i shvataju igru, ali po reci Bozijoj i njih ce sotonisti nastojati prevariti tako da opreza nikad dosta. U svakom slucaju Bog je jaci od Sotone i njegove “prosvetljenje” dece. Borba krstenih dusa nije sa telom i krvlju (fizicka borba), nego sa duhovima “tame” ispod neba (Efescima 6;12). Hriscani vode DUHOVNI RAT i ovo i jeste RAT ZA DUSE LJUDI. Sotona zna da je izgubio i zato nastoji da sto vise dusa odvuce za sobom u pakao. On cak manipulise i svoju “prosvetljenu” decu. Sotona je duh obmane i samoobmane. Hrscanin zna da je Bozija “ludost” mudrija od djavolske lukavstine i zato apostol Pavle pise: “Ko zeli da bude mudar nek bude ‘lud’ da bude mudar” i “Rijec je Krstova ‘ludost’ onima koji ginu, a sila Bozija onima koji se spasavaju.” Iako je Pobednik poznat, borba izmedju “Svetla” i “tame” jos traje i trajace do kraja sveta dok Gospod Isus Hrist ne dodje kao Sudija i Izbavitelj svoje ljubljene dece.
    “Ja sam Svjetlost svijetu; ko dolazi k Meni nece hoditi u tami, nego ce imati Svjetlost Zivota” – Isus Hrist (Jovan 8;12)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *