На Тајвану број умрлих од вакцина премашио број умрлих од COVID-19 (Видео)

0

Према подацима Observer Netvork News, од 7. октобра 2021. године, број умрлих од вакцине против COVID-19 на Тајвану премашио је број умрлих од COVID-19.

Тако је 7. октобра број умрлих након вакцинације на Тајвану достигао 852, док је број умрлих након дијагностиковања COVID-19 био 844. Тако је број умрлих након вакцинације први пут премашио број потврђених смрти.

Према „Обавештењу о нежељеним ефектима након вакцинације против COVID-19“ које је објавило тајванско Министарство здравља, Тајван је почео вакцинацију 22. марта ове године. Од тог дана до 6. октобра, број умрлих након вакцинације на Тајвану достигао је 849.

Међу њима, број смртних случајева након вакцинације против AZ био је највећи – 643; број умрлих након вакцинације са Modernom био је 183, а број умрлих након вакцинације са тајванском вакцином Medigen сопствене производње 22 особе.

На Тајвану су 7. потврђена 4 нова случаја упале плућа COVID-19, а сви су дошли из иностранства, према подацима које је објавио Тајвански епидемиолошки командни центар. Међу потврђеним случајевима није било нових смртних случајева. Међутим, након вакцинације забележене су 3 нове смрти. Број умрлих након вакцинације и даље премашује број умрлих након постављања дијагнозе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 



  1. октобра, “законодавац” КуоминтангаЈеЈу-Лан директно је у свом посту на Facebooku навела да је вакцина уведена ради спасавања живота такође скоро удвостручила број смртних случајева услед COVID-19, што је заиста веома иронично и збуњујуће.

Комментарий Редакции The Big The One:

Тајванска ситуација са вакцинацијом је заиста врло чудна. Обично се пацијент лечи како би се осигурало да преживи, па чак и ако је лечење нездраво, попут хемотерапије, статистика показује да лечење делује. А овде је статистика нешто сасвим супротно.

Прочитајте још:  Један Словенац, у име других особа, за новац примао 23 вакцине против коронавируса

Чудне ствари се дешавају и у другим деловима света. На пример, у круговима америчких конспиролога постоји гласина да је још један пилот Delta Airlines -a умро након вакцине, а смрт се догодила у ваздуху, за командама. Авион је некако успео да слети, а компанија све ово пажљиво крије:

У Аустрији постоји други проблем – тамо се посланица, девојка здравог изгледа, онесвестила за говорницом: Да ли је то на неки начин повезано са последицама ињекције или је једноставно била јако забринута за оне који нису вакцинисани, аустријска штампа није известила и сада су конспиролози на губитку.



А у Јапану људи расправљају о још једном тужном ефекту лечења – девојчица је потпуно изгубила косу након ињекције:

Али доктори умирују, пишу да је то нормално и да се то дешава прилично често. И у ствари, донекле су у праву, јер је понекад након ињекција много, много горе.

Упркос таквим сумњивим последицама лечења, свет се и даље лечи и лечи. Како ће се то на крају завршити ни не знамо, па остаје само да пратимо развој догађаја.

https://youtu.be/dYnNIyC5hEE

Превод са руског и приређивање: „Борба за веру“

По материлају са: medicaltrend.org:  / „Биг оне“

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *