ДР НЕСТОРОВИЋ: Не гледајте вести… Урадите ово!

6
странке

Несторовић (Фото: Јутјуб)

Чувени доктор Бранимир Несторовић дао је савет како остати нормалалан и изборити се са суморном свакодневницом, објаснивши детаљно како људи да престану да устају, што народ каже, “на леву ногу”!

– Искључите, односно редукујте вести које гледате и слушати. Те неће бити хране, те неће бити гаса, струје… То код људи изазива стрепњу, лоше вести иду у подсвест и онда цео дан вам буде негативан. Почни дан уз нешто лепо, ракијицу, кафицу… – рекао је Несторовић и наставио:

– Само се треба усрестредити на позитивно, лепе вести, како бисте сачували здравље. Једном давно један лекар, тамо негде у 12. веку, урадио је чувени експеримент са две овце. Једну је поставио да само гледа у вука, а другу је пустио да нормално живи. Ова што је гледала у вука, од стреса је угинула после два месеца, иако јој вук ништа није урадио, друга је остала жива и здрава. Имамо и чувени Хитлеров експеримент са отровом, кад су његовим противницима давали чисту воду, а тврдили да је отров. Људи су умирали… Моћ подсвести је невероватна – објаснио је познати доктор за ТВ Пинк.



Он је рекао да је мозак право чудо, да може и да нас оздрави али и разболи, у зависности чима га “пунимо”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Сви причају о значају мозга, тобоже, ми смо рационална бића. Која рационална, па највеће и најзначајније одлуке доносимо под утицајем емоција. Женимо се, удајемо, интуитивано доносимо одлуку чиме ћемо се бавити и шта ћемо радити… И верујте у интуицију, нећете погрешити. Ми мислимо да је материјани свет доминантан, не, постоји тај свет идеја, митова… Па у Немачкој имате више видовњака него свештеника. Бивши канцелар Кол ниједну одлуку није добнео док се са тим видовњацима није посаветовао.

Прочитајте још:  НЕ ТРЕБАЈУ ВАМ НИ МИKСЕР НИ РЕРНА! Мекан и сочан ЧОKОЛАДНИ KОЛАЧ, тајна је у начину припреме!

И срце је као орган, тврди доктор, персонификација наших емоција.

– То је медицина прихватила. У њему се генеришу емоције па отуд и срчана обољења. Имамо сидром сломљеног срца, када човек умре од туге.

[table id=1 /]



Ало

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Несторовић је добар човек и прави лекар.
    Брљави мало са тим видовњацима,
    антропозофијом и таквим гнусобама,
    вероватно зато што је волео “цвеће из
    туђе баште”, али ко је савршен сем Бога?

  2. “Почни дан уз нешто лепо, ракијицу, кафицу… – рекао је Несторовић”
    ха, ха … и све то док нас не отрују из ваздуха и вакцинама у сврхе геноцида не виђеног до сада, ха, ха … врло умирујуће и врло утешно.
    Ово је трећи светски рат тровањем, лажима и вакцинама.
    Као шеф кризног стожера који је наметнуо гомилу противуставних и противзаконитих ограничења слобода које ни хитлерова окупација није са несагледивим штетама по живот, здравље, привређивање … мора му бити суђено.
    Док лекари који износе чињенице да је пандемија превара са геноцидним намерама немају приступ медијима, за разлику од овог миљеник властодржаца-тлачитеља да нам уз “осмех” за све прилике одвлачи пажњу од тровања из ваздуха, тровања вакцинам у фазону једите бели лук, ракојица, кафица, ђумбир … то ће нас као “спасти” Јасеновца на куб.
    По удбашком задатку глуми опозицицју омрзнутом кону …
    ДОКАЗ: не скида се са медија за разлику од правих др. опозиционара овом малоумном лудилу и тровачини по рецепту “ала шпански грип” од пре више од 100г.

  3. https://www.youtube.com/watch?v=_75WVRg1LmA
    ево “нестор” објавио своју удбашку мисију: приволети уз свој “шарм” све који се нису “вакцинисали” на “српско руску вакцину” торлакову … можемо се кладити да ће румениге и ова весела бедевија први пред камерама примити “српско руски мелем проти вируас” који не постоји и тако у народу омиљени нестор оправда коферче $$$$$$ мора несретник иначе? би удбаши пронашли туце упалаканих студенткиња које је силовао …
    Обожаваоци лика и дела нестора који су избегли јаму, гасну комору, каму … нек стану у ред пред стрељачки вод “српско-руски” торлакових “вакцина” неће вас нестор прварити он је кул фаца: кафица, ракијица, бели лук, ђумбир … нема тровања из ваздуха, “вакцинам” 5г мрежом … ИМА само “ВИРУС” а против вируса “СРПАСКОРУСКАВАКЦИНА АЛА НЕСТОР”, који рекламер као чика кувар “наше вегете” ОД кога је? Од нестора еее онда мора да одлична 5 ма не 5 ДЕСЕТ навали народе добићеш још приде 3000д.

    1. Не знам, можда си у праву.
      За “руску” вакцину јеси, то је ционистичка фекалија,
      али није Нестор њу рекламирао, сем да је мање лоша
      од говњајзера, а то није тешко… уопште.
      На крају сам је рекао НИ ЈЕДНА и није вакцинисан.

      Ја Несторовића познајем највише из приче ГОМИЛЕ
      људи којима је СПАСАО ДЕЦУ и према којима се односио
      АПСОЛУТНО НОРМАЛНО, што је за лекаре готово немогуће,
      бар не без озбиљних претњи…
      Лично сам га једном приликом и упознао и без обзира
      што је то било кратко, моја процена је да је он човек
      изузетних квалитета. Могу наравно да погрешим у
      процени, али то ми се не дешава (баш) често, а…

      Поздрав.

      ПС. Удбаши одавно не постоје, то је ЦИА, још од 1954…
      ЦИА снајка ЦИА… УДБ-а је само маска за ЦИА…, …

  4. Видећемо, ако се на ТВу буде ваксао са осмехом “торлаковом” са овом крампачом којом се грли све је јасно, око “вакцина” српски народ треба слушати покојног Тодора Јовановића који је пре тридесет година причао о овоме шта нас чека до детаља ( има његових емисија на Јутјубу ) Да је “нестор” други пол истог магнета упозоравали су нас од почетка још неки доктори у чију лојалност грађанима су непобитно доказали делима. Да удбом и “политиком” и “свештенством” је завладао ђаво звани ватикан, циа, ми6, бнд, мосад и ко зна ко још све сами “љубитељи” Срба

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *