Борис Kнежевић – Проговорио бивши батинаш режима! Ово смо радили! (Видео)

0

Гост Славија инфо био је председник Српских Четника и бивши коалициони партнер Левијатана и покрета Живим за Србију др Јоване Стојковић.

У овој екслузивној емисији која је због наногице коју носи урађена у његовој кући у Kрагујевцу он је открио шокантне детаље о сечењу ножевима појединих чланова Левијатана од стране Павла Бихалија, али и ко је тукао Сергеја Трифуновића прошле године.

Осим тога занимљиво је и да су те две групе грађана прикупиле око 1000 потписа за прошле изборе а предале 15.000 потписа.

Борис је објаснио и пустио снимак на коме се чује како му човек који је био курир објашњава да иде код Небојше по потписе и како је све то др Јована Стојковић договорила.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Она је иначе претила Борису Kнежевићу и псовала га због његових претходних иступа у јавности а он је њој у емисији замерио и тражио објашњење одакле јој паре? Напоменуо је да јој деца иду у приватну школу на Дедињу а да су јој он и други припадници Левијатана и Српских Четника децу водили у школу и глумили обезбеђење.

Осим овога Борис тврди и да су док је био у истражном затвору њега заврнули за уплату кантине.

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *