Узбуњивач из Фајзера открива интерне поруке: „Желимо да избегнемо да информације о феталним ћелијама круже напољу“ (Видео)

0

REUTERS/Dado Ruvić

Пројекат Веритас објавио је пети видео у својој серији истраживања о вакцини против КОВИД-а и интервју са инсајдерком компаније Фајзер, Мелисом Стриклер. Процуриле су интерне е-поруке у којима се види како руководиоци компаније говоре особљу да буду тајновитикада се ради о употреби људског феталног ткива у лабораторијским испитивањима вакцине против КОВИД -а.

Главни научни директор компаније Фајзер, Филип Дормицер, признаје да се ткиво абортираног фетуса користи у програму вакцине компаније, али да би се запослени требало само придржавати углађене приче компаније Фајзер изостављајући било какво помињање побаченог феталног ткива како би избегли било какве проблеме са јавношћу.

“ХЕК293Т ћелије, које се користе за ИВЕ тест, на крају потичу од побаченог фетуса”, рекао је Дормицер. „С друге стране, Ватикански доктринални комитет потврдио је да сматра прихватљивим да се верници Про-Лајфа вакцинишу. Званична изјава компаније Фајзер добро описује одговор и то је оно што треба дати у одговору на спољни упит. ”

Ванеса Гелман, која ради као виши директор компаније Фајзер за истраживање широм света, охрабрила је особље да буде опрезно када говори о људским феталним ћелијама у програму вакцине компаније.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




„Из перспективе корпоративних послова, желимо да избегнемо да информације о феталним ћелијама круже напољу“, рекла је Гелман.

„Ризик од објављивања надмашује овог тренутка сваку потенцијалну корист коју бисмо могли видети, посебно са општим члановима јавности који би могли узети ове информације и користити их на начине на које можда не желимо. У последњих неколико недеља нисмо добили питања од креатора политике или медија о овом питању, па желимо да избегнемо покретање овог питања ако је могуће “, рекла је она.

Прочитајте још:  Немачки медији тврде: Немачка има муниције само за неколико дана рата

У другој е -поруци, Гелман је двоструко нагласила своју тајност у погледу ових информација.

Трудили смо се што је више могуће да не поменемо феталне ћелијске линије … Једна или више ћелијских линија са пореклом које се може пратити до људског феталног ткива коришћене су у лабораторијским тестовима повезаним са програмом вакцине “, рекла је она.

Узбуњивач који је ове е-поруке поделио са Пројектом Веритас, ревизорка квалитета производње компаније Фајзер Мелиса Стриклер, рекла је да није сигурна да ли је абортирано фетално ткиво доспело до коначног производа вакцине против КОВИД -а.

„Они толико обмањују у својим е-порукама, скорокао да се ткиво налази у последњој вакцини. Натерало ме је да не верујем у то “, рекла је.

Стриклер је рекла да је Пројекат Веритас једино место на које је могла да исприча своју причу.
„Немам коме другом да се обратим када моја компанија није искрена према мени. Оно што ми је речено је да верујем Пројекту Веритас и да са вама крену законодавци, адвокати ”, рекла је она.

Превод; Васељенска / Извор: Пројекат Веритас


Прочитајте још: 


[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *