Папа „у име Бога“ тражи од Силицијумске долине да цензурише „говор мржње“ и „теорије завере“

1

Римокатоличка црква је на невидљив начин присутна иза застора многих геополитичких процеса. Фото: СПЖ

Папа Фрања призвао је Бога у покушају да изврши притисак на дивове из Силицијумске долине да цензуришу више садржаја, укључујући „говор мржње“ и „теорије завере“.

Да, стварно.

Папа је то рекао на Светском састанку народних покрета, сеновитој организацији створеној за промовисање “социјалне правде” и борбу против расизма уз помоћ верских вођа.

„У име Бога, молим технолошке гиганте да престану да експлоатишу људску слабост и рањивост људи зарад профита, не водећи рачуна о ширењу говора мржње, злоупотребидеце на интернету, лажним вестима, теоријама завере и политичким манипулацијама“, рекао је он.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Папа Фрања се такође позвао на термин „пост-истина“, који су измислили медијски органи естаблишментанакон што су почели да губе монопол над контролом нарације након избора Доналда Трампа.

Очигледно је да католички вођа верује да је хришћански и богоугодно оснаживање џиновских корпорација да угасе слободу говора.

Ово не чуди с обзиром на његов претходни став о слободи говора као одговор на покољ цртача из Шарли Хебдоа, када се реторички ставио на страну терориста који су их хладнокрвно убили.

Као што документујемо у видеу, који би папа Фрања сигурно волео видети забрањеним, Врховни понтиф оцрњује своје критичаре као да раде “ђавољи посао”.

У стварности, свака његова акција и положај послужили су унапређењу антихристовог глобалистичког система звери за који ће он бити верна марионета.

Нема сумње да би папа одговорио на такве тврдње карактеришући их као „теорије завере“ и „говор мржње“.

Увиђате како све ово функционише?

Превод: Васељенска / Извор: Самит Њуз

[table id=1 /]

Прочитајте још:  Кијев се претвара у експериментално поље за «поновно уједињење хришћанске цркве под омофором римског папе»



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Папа „у име Бога“ тражи од Силицијумске долине да цензурише „говор мржње“ и „теорије завере“

  1. Papa Franja je antihrist sluga koji zagovara opstu “vakcinaciju”-“zigosanje”, ukazuje na “opasnost” od tzv. “klimatskih promena” – lazi koju ce globalisti-sotonisti pokusati iskoristiti da pored “digitalnog identiteta” i tzv. “kovid propusnice” narodima sveta nametnu i tzv. “karbonski sertifikat” koji podrazumeva i porez na CO2, tj. porez na disanje, papa zagovara ekumenizam i “jedinstvo” kako bi se odgovorilo na “probleme” s kojima se suocava covecanstvo ne trazeci pomoc od Boga, vec od velikih korporacija i gospodara novca ciji i jeste pijun. Franja poziva na jednu Svetsku vladu koja bi resila sve nase (planski i namerno izazvane) “probleme” po principu “problem-reakcija-rjesenje”. Globalisti stvaraju orkestrirane “krize” pri cemu ce na kraju kao “rjesenje” ponuditi jednu Svetsku antihristovu vladu i papa im u tome pomaze, i to ne samo on, vec i druge velike religijske vodje s kojima se sastaje i poziva na svetsko “jedinstvo” u “resavanju” svetskih “problema” koje, dakle, vestacki stvaraju sotonisti-gospodari “tame” ovoga sveta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *