Тиодоровић: Ковид пропуснице су само почетак, нећемо ту стати!

6

Бранислав Тиодоровић. (Фото: Јутјуб)

Ковид пропуснице су само увод, најава за друге мере које ће уследити, изјавио је епидемиолог и члан Кризног штаба Бранислав Тиодоровић и истакао да је медицински део Кризног штаба тражио “комплетне рестрикције”, као и да се залаже за то да се што пре пређе на онлајн наставу.

Тиодоровић је, говорећи за РТС о одлуци Кризног штаба да од 23. октобра уведе ковид пропуснице за све угоститељске објекте у затвореном простору од 22.00 сата, објаснио да се оне неће примењивати у апотекама, на пумпама и у продавницама.

На питање зашто се уводе пропуснице тек од 22 часа, наводи да је у том временском периоду највише људи у угоститељским објектима и да баш у том периоду долази до блиског контакта који, како каже, погодује ширењу заразе.

У ноћним клубовима, ресторанима у угоститељским објектима је највећа концентрација пре свега младих, али и осталих. У том периоду се највише људи опуштају, долази до много ближег контакта. А основна мера је овде је спречити контакте, свести их на најмању могућу меру. Према томе увођење ковид пропусница од 22 часа има оправдања. Али, ове мере су увод, само најава, сигурно се неће на томе стати, поручио је Тиодоровић.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тиодоровић је рекао да је медицински део Кризног штаба незадовољан јер је, како каже, тражио комплетне рестрикције.

Оне су полазиле од тога да све ради до 17 сати, осим апотека, продавница и пумпи. Да тих десет дана практично обезбедимо прекид који треба да створи бољу ситуацију у погледу ширења ове болести, да зауставимо њено ширење. Ми смо незадовољни што се ипак од тога одустало, али смо ипак прихватили као најаву добрих намера да овим сертификатима практично почињемо да уводимо неки ред у понашању, навео је.

Прочитајте још:  НАЈВЕЋА ПРЕВАРА ДЕЦЕНИЈЕ: Владе држава и СЗО примењују лечење “короне” на основу лажираних података

Говорећи о настави у школама, рекао је да су из медицинског дела Кризног штаба били за то да се пређе на онлајн наставу.




Данас смо били на ивици тога да кажемо – од сутра се прелази на онлајн наставу, али оставили смо ипак да тим који је функционисао и до сада покушавао да на најбољи могући начин процени ситуацију у саставу људи из Министарства просвете и Батута, дакле, људи који су компетентни, ипак још једном сними целу ситуацију и процени када ћемо то урадити и на ком нивоу, навео је Тиодоровић.

Истакао је и да је висока стопа заражавања корона вирусом код деце, да су нека и на респираторима и оценио да је што пре потребно предузети неопходне мере.

Дакле, деца су нам очигледно сада врло осетљив део популације, он је увек био али ово је сада посебна ситуација. Имамо велико заражавање код деце, имамо децу на респиратору, један средњошколац је преминуо и то све то указује на потребу да се организује настава на другачији начин и на тај начин спречимо ширење заразе, закључио је Тиодоровић.

[table id=1 /]



Танјуг

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Jedan od sotonistickih sluga u Srbiji, tzv. “strucnjak” Tiodorovic uveliko najavljuje sledece faze “novo-normalnog” i dalji neustavni i nezakoniti teror nad gradjanima i otvoreno porucuje: “Ковид пропуснице су само увод, најава за друге мере које ће уследити, … “ове мере су увод, само најава, сигурно се неће на томе стати, поручио је Тиодоровић.” Da li Tiodorovic, pored novih i novih tzv. “kovid mera”, najavljuje i tzv. “karbonske sertifikate” koji ce ukljucivati i porez na disanje zbog navodne, prekomerne emisije ugljen-dioksida (CO2)? Marinetska “vlast” pod komadom globalista, uzela je sebi za pravo da normalna ponasanja proglasi nenormalnim, da zdrave ljude proglasi bolesnima, a uskoro bi gradjani, pored toga sto su proglaseni “bio-teroristima”, mogli biti i proglaseni glavnim krivcima tzv. efekta “staklene baste” i optuzeni za “klimatske promene” sto bi znacilo da i u tom domenu treba zavoditi “red”. Globalisti otvoreno najavljuju i sledecu fazu porobljavanja tzv. “klimatsku krizu” pa ce pored tzv. “obavezne vakcinacije” i “digitalnog identiteta” gradjanima pokusati nametnuti i svoju “odrzivu” poljoprivredu, genetski modifikovanu (GM) hranu, zabranu upotrebe fosilnih goriva… sto sve vodi ka eliminaciji i porobljavanju tzv. “beskorisnih izjelica”-obicnih ljudi kojih ima prekovise i ciju brojnost, po agendi globalista-sotonista, treba drasticno smanjti.

  2. Увод је у ваш крај.
    Ово је рат тровањем, лажима и вакцинама … а после рата слобода, улица се обрачунава са курвама окупаторским, после рата многи капои у логорима где су тлачили људски Дух завршили су живот у клозетима логора. Нико за то није одговарао јер гурнути говно у клозет није кривично дело и нико логорашима није судио баш као што сада нико НЕ суди гамади као што је ова, е зато ће и “судије” одговарати улици, ако улица нема довољно “стомака” за то, из затвора ће бити пуштене легије невоља да обаве такве послиће, грађани ће им бити захвални

  3. Ево обкашњења шта је вирус, дословце оно што на Латинско значи ОТРОВ којим нас посипају, третирају на све начине укључујући и ” ‘акцине”
    Тривачи борџије, геноцидни идиоти, изопаченици, издајице људског рода у слаужби нељудских облика свеасти
    ОБЈАШЊЕЊЕ
    https://vk.com/id634994546?z=video227116356_456239048%2F061af2915fdfd51796%2Fpl_post_634994546_2556

  4. Плаћеник мафије го*но са презименом Тиодоровић,
    ПЛАТИЋЕ за своја УБИСТВА, ЗАСТРАШИВАЊА и ЗЛОЧИНЕ!
    Неће те мимоићи казна го*њаро!
    НИ СЛУЧАЈНО.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *