Лукави таблоиди искоришћавају децу : Не наводе да су деца која су на респираторима у тешком стању због других хроничних болести!

2

(Фото: LEMOINE / BSIP / Profimedia)

Седмогодишња девојчица, оболела од вируса корона, прикључена је на респиратор на Институту за мајку и дете „Др Вукан Чупић“. Девојчица је у тешком стању.

Професор др Предраг Минић, пулмолог и члан Кризног штаба Владе Србије, изјавио је за „Новости“ да је тренутно у тој установи на респираторима четворо деце, а још један дечак са неуролошким проблемима је био интубиран, па екстубиран.

„Девојчица коју је код нас транспортована из КБЦ ‘Др Драгиша Мишовић’ има нефролошку болест, и она је од четворо интубиране деце једина са коморбидитетом, односно пратећим хроничним обољењем“, навео је др Минић.

Према свим параметрима она је, ипак, у нешто бољем стању него шестомесечна беба и двоје тинејџера за које се већ дуго боримо, додао је он.

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Лукави таблоиди искоришћавају децу : Не наводе да су деца која су на респираторима у тешком стању због других хроничних болести!

  1. а заборавили су да напишу да и та деца су болесна због отрова које су примила “вакцинама” као бебе, а заборавили су да напишу да је институт у стању распадања, средњи век, само га крпе јапанским “донацијама” у виду нових гипсаних плоча преко “кумовских” фирми а заборавише да напишу да нове “ковид” болнице ничу као печурке после кише, зашто? када све грађане кану ваксати? ( ал у курцу ) па зато да када ваксани уђу у болнице због “мутираног најновијег соја ковида” … укључе 5г да пацијенти попуцају као кокице

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *