Белорусија: Иза санкција стоји атлантистички лоби који намерава да елиминише конкуренцију

0
(фото: formiche.net)

Западни политичари нису независни у доношењу одлука о увођењу санкција, већ испуњавају вољу атлантског лобија који настоји да елиминише конкуренте. Ово мишљење је у интервјуу за БелТА изнео председник Удружења „Истражи Евроазију”, председник Управног одбора АД „Банка Интеза” професор Антонио Фалико.

„Неолиберални западни систем довео је до појаве такве структуре друштва, коју називамо постдемократском“, рекао је Антонио Фалико. Назовите то атлантским лобијем.Професор тврди да западни политичари врше вољу лобиста. „На површини, може изгледати да правила игре одређују политичари“, рекао је он. „Али у стварности, то су различите групе у атлантском сегменту које доносе одлуке које потом стављају политичаре у позицију у којој се налазе принуђени да доносе ове одлуке.у ствари, оне имају за циљ да елиминишу конкуренцију.Праве политике нема, јер политика није само да разуме расположење сопственог народа, већ и да им покаже начине како ће коегзистирати са другим народима. и како ће себи наћи место у свету“.

„Дакле, управо су те лобистичке групе, укорењене у атлантском систему, извор тих санкција уз помоћ којих желе да ослабе Кину, Русију, а сада и Белорусију“, закључио је Антонио Фалико.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Белта.бу
Превод: Васељенска ТВ

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.