СТОП ТЕРОРУ – ОТПОР КОВИД ПАСОШИМА СЕ ШИРИ: Новинари навукли жуте траке у уживо програму (ВИДЕО)

2

(фото:Правда)

Отпор против ковид пасоша све више расте у Србији. Многи угоститељи затварају своје објекте пре 22 сата како не би морали да дискриминишу госте, али присталице присилне вакцинације посебно је изнервирало што поједини грађани носе жуте траке алудирајући на прогон који су Јевреји доживели у нацистичкој Немачкој.

Ношење жутих трака изиритирало је проамеричке медије, ватрене заговорнике присилне вакцинације али и повереника за равноправност Бранкицу Јовановић.

“Крајње је непримерено довођење у везу једне од највећих трагедија прошлости и милиона убијених Јевреја, али и припадника других националности током Другог светског рата, са противљењем вакцинацији. Тиме се показује не само одсуство сваког поштовања према жртвама фашизма, већ и свести о томе шта таква порука значи”, истакла је повереница у саопштењу за јавност.



Било је и оних који су грађане који су носили жуте траке како би показали да су дикриминисани због ковид мера називали “фашистима”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ово је била једна од тема емисије “Инфо мук” која иде сваког понедељка уживо на каналу Хелм Каст и бави се анализом вести кроз призму хумора. Током емисије новинари и водитељи Никша Булатовић и Вук Росандић ставили су на своје руке жуте траке у знак протеста због дискриминације невакцинисаних.

Булатовић је објаснио да су жуте траке симбол дискриминисаних и прогоњених људи, а Росандић је подсетио на заједничку историју страдања Срба и Јевреја и додао да су тврдње да се ношењем жутих трага у знак протеста због ковид сискриминације вређају јеврејске жртве чиста манипулција.

[table id=1 /]



Правда

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “СТОП ТЕРОРУ – ОТПОР КОВИД ПАСОШИМА СЕ ШИРИ: Новинари навукли жуте траке у уживо програму (ВИДЕО)

  1. Жесток отпор тзв. “ковид пропусницама”, јер ако се на то пристане иду и тзв. “зелене пропуснице”, односно гажењу никада краја. Зато се сотонистима у старту не смије попустити

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *