Путница направила драму у авиону: Нећу да делим ваздух са невакцинисанима ВИДЕО

0

Ilustracija/Foto:Profimedia

Познато је да се свакакви инциденти дешавају стјуардесама које су у контакту са путницима у авиону, а од ситних проблема па до претње по нечију безбедност је изгледа данас танка линија. Једна путница је снимљена како узрујано објашњава зашто не жели да седи поред невакцинисаног човека.

Из крајности у крајност – тако би могао да се опише овај период у којем још увек траје имунизација целокупног становништва. Пренапрегнутост капацитета, бројни новитети у току ковида и након њега довели су до све већег стреса код опште популације.

Доказ је и овај виралан видео-снимак са Тиктока, у којем се јасно види како једна путница која за себе тврди да је вакцинисана улаже жалбу стјуардеси, молећи је да путника који седи до ње премести на друго место.



Стјуардеса је мирним гласом објаснила госпођи да су сви капацитети попуњени и да је неизводљиво преместити путника на друго седиште.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Претећим тоном, путница се обратила особљу: “Ја не седим овде, не осећам се безбедно, да ли сте ме разумели?”

“Не можете ме натерати да седнем овде, разумете, ја напорно радим и платила сам ово седиште”, упозоравала је бесна путница.

Када јој је скренута пажња да њени захтеви заиста нису могући, путница је почела да прети полицијом, као и тиме да ће наместити отказ стјуардеси са којом је разговарала.

“Ви угрожавате моја права, као људском бићу, као грађанину, ви ме свесно стављате у опасност”, узвикивала је хистерично путница.



Драма се све више настављала, јер путница очигледно није имала намеру да престане са својим захтевима.

Прочитајте још:  Америчка конгресменка позвала је на обарање руских авиона изнад Украјине

“Он угрожава наша права и нашу безбедност, питала сам га за потврду о вакцинацији и он је нема, јер није вакцинисан”, викала је путница.

Бизарнија изјава дотичне је: “Нећу да делим кисеоник са њим”.

@jeloy_25

She must have been having a bad day😢😢 – Watch Til the End #ctto #repost

♬ original sound – Anjelo Tavera – Anjelo Tavera

Расправа је трајала, а на крају је дошао копилот и обратио се госпођи.

“Знам колико изазовно може да буде путовање авионом у овим данима, али неће бити дискриминације на мом лету”, мирно је објаснио он.

“Вакцинисани или невакцинисани, ми треба да поштујемо једни друге, а као што се види, ви имате проблем са тим, па вас молим да напустите овај лет”, додао је копилот.

На крају се чуо аплауз путника, а онда је копилот додао и да се свима извињава због времена које је утрошено на расправу.

[table id=1 /]



Б92

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *