Кад Вучић заврће, али не „славине“, већ шрафове на прузи (ВИДЕО)

1

Фото: Танјуг

Снимак председника Србије Александра Вучића на којем се добро намучио приликом завртања шрафова на железничким шинама, са неоправданим закашњењем тек ових дана кружи друштвеним мрежама. Реч је о церемонији обележавања почетка радова на реконструкцији пруге Суботица – Хоргош, која је одржана пре две седмице, а присуствовао јој је и мађарски премијер Виктор Орбан.

Председников говор је тада почео мађарском пословицом : „Ко сме тај побеђује“.

„То је карактеристика свега што је Орбан урадио у односима са Србијом и ја сам му захвалан што је направио потпуно нове односе, односе у којима ми Срби верујемо да ће снажнија Србија значити и снажнију и јачу Мађарску. Тако смо и сигурни да снажна Мађарска значи снажну и јаку Србију. Премијер је рекао да заједно можемо много да урадимо, све што градимо показује колико заједнићки можемо да постигнемо боље резултате“, рекао је Вучић.



А затим је заједно са мађарским премијером прионуо на посао.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Железничари ће боље знати шта је председник тада требало да уради, из угла обичног посматрача изгледало је као да заврће шрафове на прузи.

Овај посао није му баш пошао за руком, па се чак и сам смејао док је покушавао да се избори са дугачком шипком и „непослушним“ шрафом.

Забава се пренела и на друштвене мреже.

Председник је овог дана био необично добро расположен, јер је управо након овог отварања радова са Орбаном и још неким званицама завршио дан на салашу Звонка Богдана, где је и настао снимак Вучића како пева.

[table id=1 /]



Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Кад Вучић заврће, али не „славине“, већ шрафове на прузи (ВИДЕО)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *