На истом месту у исто време Жељка и Ђилас код Ескобара

1

(фото:БН ТВ)

Председница Републике Српске Жељка Цвијановић налази се на путешествију у Сједињеним Америчким Државама и након неколико дана стигла је и до специјалног изасланика америчког председника за западни Балкан Габријела Ескобара, што је и био њен крајњи циљ.

Састанак Цвијановићеве и Ескобара одржан је у Вашингтону, саопштено је из њеног Кабинета.

Из њеног кабинета саопштено је  да су Цвијановићева и Ескобар разменили мишљење о актуелној политичкој и економској ситуацији у Републици Српској и БиХ, те о могућностима јачања сарадње.

Овом приликом, како стоји у саопштењу, Цвијановићева је указала на потребу избалансираног приступа према БиХ, као и интересима сва три конститутивна народа, те истакла да је то једини начин да се обезбеди стабилна и просперитетна будућност.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Занимљиво је да се са Ескобаром на истом месту у исто време јуче састао и Драган Ђилас и Борко Стефановић.

(фото:Н1)

Председница Републике Српске разговарала је у Вашингтону и са америчким изаслаником за изборне реформе у БиХ Метјуом Палмером о реформама изборног законодавства у БиХ, саопштено је из њеног кабинета.

(фото:предсједникрс)

Ово је још један доказ да највиши представници Републике Српске, укључујући и Милорада Додика, једно причају а друго раде, састају се са америчким представницима, а опозицију оптужују за издају због наводних контаката са њима.

Треба подсетити да су претходних дана лидери опозиције били изложени салви оптужби за издају због наводног телефонског разговора управо са Ескобаром.

Поставља се питања да ли је ово издаја Републике Српске и то о трошку грађана или само доказ врхунског лицемерства СНСД-ових функционера, који обављају највише функције у Републици Српској и БиХ.

Прочитајте још:  Лајчак: Хитна деескалација на северу КиМ и ванредни избори уз учешће Срба

Хоће ли Жељка Цвијановић добити налог од Ескобара и да ли ће донети поруку за свог шефа након повратка из, како тврде, мрске Америке остаје да се види.

[table id=1 /]



БН ТВ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “На истом месту у исто време Жељка и Ђилас код Ескобара

  1. И тзв. позиција и тзв. опозиција, готово у свакој земљи света па и у РС, раде за глобалисте-сотонисте. Сви су њихови, а тзв. “избори” су обична фарса и манипулација за масе. Народ само “бира” ко ће га јашити, или курта или мурта

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *