Видео за који би Вучић волео да нестане: Ковид пасоши газе слободу кретања и слободу избора (ВИДЕО)

2

Александар Вучић (Фото: TA Images/Antonio Ahel)

Александар Вучић више пута доказао је да је Александар Нејаки и да се Србијом у којој је он апсолутни владар заправо влада споља. Само неколимо месеци раније Вучић је све најгоре говорио о ковид пасошима и дискриминацији невакцинисаних, а данас и Србија из недеље у недељу повећава дискримиминацију грађнана који нису желели да буду заморци у тестирању вакцина.

Да, испливала су документа из САД о томе да су у Сртбији рађени тестови за ковид вакцине али овај текст није о томе и о томе ћете наредних дана чититати у Правди.



Видео интервјуа Вучића од пре само пар месеци говори да је или шизофеник или да он више нема контролу над одлукама у Србији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Вучић у интервју Првој каже да је шокиран одлукама о ковид пасошима која ЕУ уводи.

– Ја сам шокиран том одлуком европских лидера зато што то гази највећу европску вредност – слободу кретања и слободу избора – рекао је тада Вучић и упитао “ко сте ви да ми ограничите кретање”.



Ипак он у интервјуу каже да јће то бити захтев и за Србију.

– То ће бити правило и за нас да то донесемо – што је ових дана Вучић и спровео и показао да је Александар Нејаки, вазал Европске уније и послушник скотова из Брисела и Вашингтона.

[table id=1 /]



Правда

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Видео за који би Вучић волео да нестане: Ковид пасоши газе слободу кретања и слободу избора (ВИДЕО)

  1. Александар Нејаки, вазал Европске уније и послушник скотова из Брисела, Вашингтона, ватикана, кине, енглеске, француске, муџахединских земаља, фармомафијских тровачких фирми, рошилдских фирми … свачији само српских није

  2. Za sada politicari i ostali ljudi od lekara i svi na polozajima koji rade za agendu su postedjeni jer eliti treba neko da sprovede.. kasnije, od bogatih do siromasnih, bez obzira na rasu, veroispovest, polozaj svi ce biti obelezeni, patentirati svoje telo, status, ekonomiju, sve digitalizovano

    Sada su samo orudja za rad svetskih mocnika kako bi se najadekvatnije sproveo plan
    ne shvataju da ce i oni i njihova deca isto biti robovi i rasadnik od organa do zabave kao i njihove porodice
    Neki i kapiraju a neki i dalje sprovode misle da ce njih zaobici
    U ocima elite, reptila homosapiens je cilj porobljavanja i njihove duse i briga njih sto si politicar, biznismen, lekar njima treba sto vise dusa i tela od zabave do organa

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *