Терор се захуктава: Лекарска комора покренула поступак против лекара који су препоручивали „ивермектин“

1

(фото:НСПМ)

Лекарска комора Србије је по пријави здравствене инспекције, покренула поступак пред судовима части ЛКС против 18 лекара.

За њих постоји основана сумња да су саветовали и лечили пацијенте од Ковид 19 леком “ивермектин”.

Прети им губитак лиценце.

Након окончања поступка, јавност ће бити обавештена о донетој пресуди.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Лекарска комора Србије још једном апелује на грађане да здравствене услуге и савете траже искључиво у регистрованим државним и приватним здравственим установама.

“Лекари који су чланови Лекарске коморе Србије, моћи ће да одговарају пред Судом части и Етичким одбором, а остали ће бити у надлежности других органа Републике Србије.

Кроз сарадњу са здравственом инспекцијом и Министарством унутрашњих послова Србије, Лекарска комора Србије ће предузети све даље потребне активности.

Лекарска комора Србије апелује на грађане да здравствене услуге и савете траже искључиво у регистрованим државним и приватним здравственим установама” саопштено је раније из Лекарске коморе Србије.

Закон о здравственој заштити прописује да је “забрањено пружање здравствене заштите од стране здравственог радника ван здравствене установе, односно приватне праксе” (Закон о здравственој заштити, “Сл. гласник РС”, бр 25/2019, став 2. члана 160).

Закон предвиђа даље да “ако здравствени радник поступи у супротности са ставом 2. овог члана, надлежна комора здравствених радника здравственом раднику одузима лиценцу, у складу са законом”.

[table id=1 /]



Б92

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Терор се захуктава: Лекарска комора покренула поступак против лекара који су препоручивали „ивермектин“

  1. Блиц је кренуо у акцију тужења белих мундира који су због провизије кљукали пацијенте прекомерним цитостатицима!? А ко би то могао боље знати него газде БЛИЦа?
    Случајно?
    Наравно НЕ, него да застраше и уцене беле мундире који неће свирати и играти ( страшити, лагати, фалш лечити и убијати пацијенте у “пандемији” ) по препорукама криминалне и геноцидне СЗО.
    Таквих корумпираних белих мундира је много више али ко са кретенима тикве сади о глупачу му се лупају.
    Ту акцију БЛИЦа треба сагледати као притисак на гешнике у белим мундирима да се обрачунају и казне своје колеге који су на путу правде без путера на глави.
    https://vidovdan.info/trovali-decu-citostaticima-zbog-provizije/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *