Британска докторка: Прекините вакцинацију, превише је нус појава!

0

Фото: Депозитфото

Британска докторка Тес Лери, директорка организације “Медицина заснована на доказима”, затражила је да се макар пузира са давањем вакцина против корона вируса, јер је забележен велики број нежељених последица и смртних случајева, а о којима медији не желе да говоре.
– Више од 300.00 људи у Великој Британији је пријавило нус појаве и нежељене последице од вакцине против корона вируса. Вакцина за тетанус која се даје од 1968. године и до данас има само 38 смртних случајева повезаних с овом вакцином. С друге стране, од вакцине против корона вируса имамо 7.000 смртних случајева за само неколико месеци у бази СЗО, а број је вероватно неупоредиво већи.

Само у Британији има 1.440 смртних случајева повезаних са вакцином против корона вируса. Ово је јединствен случај у историји да за тако кратко време имамо толико смртних случајева од било ког лека. Такође, забележено је на хиљаде ретких тромбоза.



Једноставно, за безбедну и ефикасну вакцину је потребно десет година. Ако прекинемо вакцинацију не би се догодило ништа страшно јер постоји терапија која би знатно допринела излечењу, а која укључује лек ивермектин – истакла је др Лери.

Шта још изјавила британска докторка, погледајте и послушајте у видео прилозима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Србин инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *