Глобалисти одобрили нови отров за “хитну употребу”

1
лекова, сзо

Светска здравствена организација (СЗО) саопштила је данас да је одобрила вакцину „Коваксин” против ковида-19 за хитну употребу, коју производи индијска фармацеутска компанија „Барат биотек”.

„Техничка саветодавна група је утврдила да вакцина Коваксин испуњава стандарде СЗО за заштиту од ковида-19, те да је корист од вакцине далеко већа од ризика и да се вакцина може користити”, наводи СЗО у твиту.
Очекивало се да ће саветодавна група СЗО донети одлуку о „Коваксину” још прошле недеље, али је затражила додатна појашњења од „Барат биотека” пре спровођења коначне процене ризика.



Коваксин је, такође, био „под лупом” Стратешке саветодавне групе стручњака за имунизацију СЗО, која је препоручила његову употребу у две дозе, са интервалом од четири недеље, у свим старосним групама од 18 и више година, преноси Танјуг.

Коваксин је седма вакцина која је добила подршку СЗО, након што су „зелено светло” добиле вакцине „Фајзер/Бионтек”, „Модерна”, „АстраЗенека”, „Џонсон и Џонсон”, „Синовак” и „Синофарм”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Овим потезом је, како оцењује Ројтерс, отворен пут да ова вакцина буде прихваћена као валидна вакцина у многим сиромашним земљама.

[table id=1 /]



Политика

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Глобалисти одобрили нови отров за “хитну употребу”

  1. zašto je ovde tag POLITIKA, zašto nije i zdravlje ili šta znam GLOBALNI CIONISTIČKI POKRET KOJI ŽELI DA UNIŠTI SRBE JER SU NAJBOLJI NA SVETU?
    Takođe, kako je moguće da ste 20 različitih vakcina po
    – zemlji porekla,
    – tehnologiji (dobro to ne razumete al ima MALO VEZE sa tim da li je nešto u redu ili ne)
    – primeni i efektima
    strpali u isti koš – ZLO tj vašim rečnikom OTROV?
    Da li imate kapacitete moždane i zašto ne, da utvrdite da nije moguće ni teoretski da svih 20 budu otrov, sve i da jeste, a nije, jedna?
    Zbog čega je teško da prihvatite činjenicu da je dato koliko već, 2 MILIJARDE doza, bez većih, ako i bilo kakvih većih posledica?
    Dakle po vama, da ste u pravu, te 2 milijarde ljudi će umreti kad tačno? Za koji dan, mesec?
    A da – umreće nekad.
    Pa da razjasnimo nešto na početku i kraju, ko se rodi taj i umre.
    Kakvi ste papani to je neverovatno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *