Извршни директор Фајзера: Људи који шире „дезинформације“ о вакцинама против ковида су „криминалци“

1

Steven Ferdman via Getty Images

Људи који шире „дезинформације“ о вакцинама против КОВИД-19 су „криминалци“, каже извршни директор компаније Фајзер.

Током наступа у глобалистичком истраживачком центру Атлантик Консил са седиштем у Вашингтону, извршни директор компаније Фајзер Алберт Бурла окривио је „веома малу“ групу људи за ширење информација које доводе до тога да људи оклевају у вези са вакцином.

„Ти људи су криминалци“, рекао је он генералном директору Атлантског савета Фредерику Кемпеу. „Они нису лоши људи. Они су криминалци јер су нас буквално коштали милионе живота.”



Бурла је даље сугерисао да ће се живот “вратити у нормалу” тек када невакцинисани буду вакцинисани.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Једина ствар која стоји између новог начина живота и садашњег начина живота је, искрено, оклевање од вакцинације“, рекао је он.

Све веће окретање ка демонизовању људи који доводе у питање безбедност и ефикасност вакцина не само као „теоретичаре завере“, већ и као стварне криминалце који заслужују затворску казну, убрзава се.



Као што смо раније истакли, влада Велике Британије покушава да усвоји нови закон који би на две године затворио људе који објављују „лажне информације“ о вакцинама.

Третирање људи који доводе у питање милијардере који поседују транснационалне корпорације одговорне за казне од 3 милијарде долара за корупцију као „криминалце“ је сигурно добро за друштво, зар не?



Сличан процес је у игри када су у питању они који доводе у питање званичну догму коју су избацили технократе о климатским променама.

Ускоро, људи неће добити само забрану на друштвеним мрежама зато што доводе у питање уврежене доктрине, већ ће их само послати право у затвор.

Прочитајте још:  Студија у Бразилу показала да хидроксихлорокин није ефикасан

[table id=1 /]



Превод: Васељенска / Извор: Самит Њуз

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Извршни директор Фајзера: Људи који шире „дезинформације“ о вакцинама против ковида су „криминалци“

  1. наравно, ти си стара поштењачина а у “вакцинама” је доказани биљни мелем ха, ха
    Идиоте када направите “вакцине” да нам буде већа и тврђа кита, бољи вид ко у сокола, бељи и јачи зуби да се мењају као у ајкуле, гушћа и црња коса као чекиња у вепра … тада ћемо ти ИДИОТЕ веровати да можеш направити и ЈАЧИ ТВРЂИ имунитет, КРЕТЕН СИ и КРЕТЕНИ СУ КСВИ КОЈИ ТИ ВЕРУЈУ И КОЈИ СЕ КЛАЊАЈУ ТВОМЕ ЗНАЊУ, $$$$$ имбецилним лажима
    Освестимо се и нестаће из наших живота као смдљиви прдеж

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *