Нова епидемиолошка мера у СЛОВЕНИЈИ: Нема више доставе хране без ковид пропусница

1

(фото:Shutterstock)

Након трговинских ланаца, бензинских пумпи и угоститељских објеката, на ред у Словенији за ковид пропуснице је дошла и достава хране.

Словенија је проширила употребу ковид потврда којима се доказује вакцинација, преболевање или негативан налаз на присуство коронавируса.

Тако су, како преносе медији, инспектори упозорили ресторане да при достави, али и преузимању хране морају имати и затражити потврде. Инспектори су спровели 170 наџора, од чега 153 у подручју трговине, те су усменим налозима забранили обављање делатности у три трговине и три бензинске пумпе до отклањања неправилности.




Прочитајте још:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Потврде морају да имају све особе које су корисници, или присутни при обављању делатности у Словенији. Новост је да се то сада односи и на доставу хране. Примера ради, када се храна доставља путем интернет апликација попут Њолта или Глова, ресторан мора да провери потврду достављача пре него што му преда храну, а достављач мора да провери потврду крањег корисника, наводи медији у Словенији.

[table id=1 /]



Објектив.рс/Мондо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Нова епидемиолошка мера у СЛОВЕНИЈИ: Нема више доставе хране без ковид пропусница

  1. Ne radi se o vakcinisanim nevskcinisanim, briga za javno zdravlje itd.. radi se kako su na samitu rekli o humanom smanjenju populacije kako bi ostao mali broj spreman za kontrolu od jedne svetske vlade… Kada ce se ko zeniti, sta ce biti, koliko dece moze imati(mada bice zabranjeno jedino laboratorijski, sad ne prave jer nas i ovako ima puno)… vakcine su tu raznih vrsta zato ce i primati na 3 meseca do kraja zivota… Oni bi jedva cekali da se pojavi pandemija i da odnosi zivote ali nije tako izmisljena da bi se terapijom i pod kontrolom sprovodio proces do 2030.
    Tako da ko je vakcinisan sa 7 doza i blizi se kraj od 60 dana, ili 90 morace osmu ili opet nece jesti… i tacno se zna da npr svaka treca nosi npr sterilnost, svaka 4 rak, svaka 6 pad imuniteta, itd zato i ima puno doza da ne prenagle nego polako i sukcesivno.. oni koji nece ecipecipec sa narednom dozom nek umre gladan ovako je imao sanse da prezivi sa narednom kao rulet.
    Problem ce im se javiti kao u Irskoj 97 posto vakcinisani i umiru, po broju ostatak nevakcinisanih je njihov dnevni broj umrlih, pa ko umire, razboljeva se prosudite sami
    Smanjenje populacije i stroga kontrola preostalih, problem im predstavljaju nevakcinisani jer kako ce ih kontrolisati?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *