Још један режимски сатаниста: Нисам вакцинисао само свог пса, ковид пропуснице да важе 24 сата

2

Стоп ковид терору (Фото: Јутјуб)

Државни секретар каже да је престао да убеђује људе да се вакцинишу, а да он “није вакцинисао само свог пса”.
Коментаришући пад корона бројки, доц. др Предраг Саздановић, државни секретар у Министарству здравља, каже да морамо бити јако опрезни и да је ово “маратон који морамо да истрчимо како бисмо победили коронавирус”. Истиче да није све у цифрама.

“Погледајте само релативне бројке. У задњих неколико недеља имали смо 28 до 30 одсто новозаражених од укупног броја тестираних. Јучерашње бројке су 26 одсто. Када се будемо спустили испод 20 или 15 одсто, можемо да говоримо о резултатима” – каже др Саздановић за “Ново јутро”.

Пад корона бројки, каже он, још нема везе са продужењем распуста, већ је реч о првим ефектима ковид пропусница.



Сматра и да временски период важења ковид пропусница треба проширити на 24 сата и увести их у више објеката.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Одлично знамо шта је позитивна, а шта негативна дискриминација. Негативна би била одлазак код лекара са ковид пропусницом, то би стварно била дискриминаторска одлука, али са друге стране – не мора да се иде у тржни центар! Знам да ће ме разапети на крст на мрежама због ових мојих речи, али баш ме брига! Зна се шта је битно, а шта није битно” – каже др Саздановић.

Оцењује да са оптимизмом морамо да будемо опрезни јер, кад год смо се опустили, то нам се вратило као бумеранг. Истиче да је вакцинација важна и да пре 104 године није било дискусије да ли се вакцинисати против тифуса или не.

Прочитајте још:  Ни Нушић није могао да предвиди овакву министарку: Зорана фура нови модни детаљ

“У медицини се одавно зна шта су епидемиолошке мере, између осталог масовна вакцинација. Престао сам да убеђујем људе више да се вакцинишу, само их питам да ли су вакцинисани, а они мени одговоре питањем да ли сам ја. Ја само своје куче нисам вакцинисао, све остале јесам!” – рекао је др Саздановић.

[table id=1 /]



srbijadanas.com

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Још један режимски сатаниста: Нисам вакцинисао само свог пса, ковид пропуснице да важе 24 сата

  1. Сатанистички доктор псеудо медицине позива на наставак куртона терора над грађанима и продужење важења дискриминаторских куртона “аусвајса” као и њихову примену на већи број објеката тј. на још веће ограничавање слободе нормалним и здравим људима. Сви злочинци који позивају на “жигосање” и заговарају куртона религију са ђаволом тикве саде, а то значи да ће им се на крају од главе полупати.

  2. Ха, ха, ха ,,, добро је да није куче “вакцинисао”, много више вреди од њега и његових, глуперда и није за боље него у плекани сандук све са брњицом правац пакао, добро дошла ова “пандемија” да видимо какви се све кретени диче са “др”. Раније народ бежао од црних униформи у збегове а сада мора од белих ха, ха …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *