ДрКон поднео кривичне пријаве: Имам подршку америчке амбасаде

5

Предраг Кон. (Фото: Јутјуб)

Епидемиолог Предраг Кон изјавио је да је поднео кривичне пријаве против оних који су на зиду зграде у којој живи исписивали антисемитске и претеће графите.
Како је навео, на овај потез се одлучио јер мора да одбрани своју част.“Личне кривичне пријаве су поднете јер браним своју част. То је рушење мене лично, а уједно и рушење поверења у цео Кризни штаб. Неко мора да разуме да је у овим ситуацијама критика јако потребна, међутим, долазе одређене границе кад то пређе у позив на линч. Ја се не осећам угрожено, а немам ни времена да се осећам тако. Од оне вечери толико ми прилазе људи и захваљују ми се и пружају подршку. Добио сам од америчког амбасадора писмо подршке. Имам подршку колега, Српског лекарског друштва, бившег команданта. Људи који мисле да Кризни штаб нема подршку греше“, изјавио је Кон у јутарњем програму телевизије Курир.



Дотакао се и теме ивермектина, чије је конзумирање оштро осудио, рекавши да не постоји никакав показатељ да је тај лек користан у лечењу ковида.

„Законски је регулисано да се користе лекови који су регистровани, међутим, у ванредним ситуацијама дозвољено је да се и нерегистровани лек користи уколико се покаже да је користан. Протокол за лечење није тек тако написан. Ту учествује 20 врхунских стручњака који утврђују да ли је нешто за употребу. Ивермектин се никада није нашао на нашој листи, али као тема јесте. Разговарао сам и са другим лекарима који се слажу да нема никаквих показатеља који потврђују да је то корисно, већ супротно. То је чист експеримент. Протокол за лечење је доктрина, као што је и вакцинација. Тај лекар који препише ивермектин није савестан и не поштује доктрину. Санкције морају да постоје“, рекао је он.

Прочитајте још:  Одбачена кривична пријава против Милорада Грчића јер је био "само" генерални директор

Апеловао је и на родитеље да не схватају вакцинацију деце као вид претње већ као тековину имунизације.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Вакцинација деце се третира као нека претња деци. Лично мислим да је то срамотно. Неко ко говори против вакцине говори против тековине имунизације. Одлука да родитељ не вакцинише дете је одлука родитеља да му се дете зарази. Родитељи и те како скривају заражене“, закључио је члан Кризног штаба, а пренеле су „Новости“.

[table id=1 /]



Србин инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Хвала Богу да немаш подршку народа. Шта то значи боље да никад не сазнаш…

  2. Ха ха ха … како ова лоповчина и геноцидни преварант свој ужасни лик пистовећује са јеврејским народом, ( добро није још и са Мађарима одакле му породица јврејска дође ) критику његовог криминалног дела би да прикаже као нападе на Јевреје.
    После ослобођења логора 45 Јевреји капои су од Јевреја логораша завршили своју насилничку каријеру насилним дављењем у клозетима, је ли и то би антисемитизам? Није, и нико није био суђен за то што је говно гурнуо међу говна каккве везе чије је срање, говно људски одпад нема везе са пореклом.
    Има тринаест станова али се из кризног стожера не може извући у пеМзију јер му прети затвор због мита примљеног од фармомафије а да је тако, а тако је обелоданио је глобалистички Блиц јер је кренло хапшење и суђење др менгелеа знатно мањег калибра од кона који су ради мита предозирали ( тровали ) пацијенте цитостатицима.
    Та хапшења нису у сврхе намирења правде ( јер би кон био први и остали кризно стожеровци заједно са мегазвездом несоровићем ) него опомена да нема повлачења из геноцидног рата који не спорно губе а доказ је и тај да је цензура не запамћена од хитлерове окупације. Једеш говна а тек ћеш јести пре него испустиш погану душу када те још увек преживели вакцинаши дограбе у шаке држи се јуначки одликовани потпуковниче.
    https://www.danas.rs/vesti/drustvo/orden-karadjordjeve-zvezde-prvog-stepena-dobili-kon-i-pelemis/

  3. DJUBRE JEVREJSKO,Ujutru kad se pogledaj u ogledalo I.bidis”njusku satanisticku”upitaj se:
    -DALI DA SE UMIJEM ILI DA SE UBIJEM.
    DRUGA VARIJANTA JE SPAS ZA TEBE I NAKOT TVOJ KOPILANSKI.
    UCINI USLUGU SRBIMA DA NE POGANE RUKE….HVALA.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *