Коју функцију Вучић и Шешељ спремају за Наташу Јовановић?

2

(фото:Наташа Јовановић)

Потврдило се оно што је Директно.рс објавио још почетком августа – ватрена радикалка Наташа Јовановић објавила је да је постала члан СНС – умивених радикала.

Они који не знају за дил Шешељ – Вучич и који не знају какве дилове “црвени војвода” прави, помислили су летос да је у питању расцеп у редовима радикала када је објављено да чувена Наташа напушта СРС. Али, некадашњи црвени четнички војвода, а данас Вучићев пешадинац, свестан да он лично а ни радикали формално никада неће бити власт, одлучио је да погура своју омиљену мезимицу и пошаље је код Вучића како би се домогла неке државне функције. Кад се прича око њеног “одласка” од Шешеља мало слегла и заборавила, као што смо најавили – ето радикалне радикалке у Вучићевој власти!



Коју ли јој функцију спремају?

Наташа Јовановић годинама је била један од најекстремнијих посланика у посланичкој групи у којој су седели шефови и идеолози Војислав Шешељ, Томислав Николић и Александар Вучић. Наташа Јовановић коришћена је када је требало да се изговори нешто толико екстремно или просто да то чак нико, ни од њих тројице није хтео.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У времену када су Вучић и Николић напустили радикале, а пре Шешељевог повратка из Хага и његовог дила са новим господаром Србије, Наташа Јовановић се у свом стилу медијски обрачунавала са издајницима идеологије Српске радикалне странке и великосрпског национализма.

О томе шта је све изговорила о Вучићу и Томи, како их је клела и проклињала – могла би се књига написати, али уређивачка политика нашег портала је таква да нису дозвољене псовке и увреде.

Прочитајте још:  Загреб: Дозволићемо председнику Србије да оде у Јасеновац, али тек на јесен

Навешћемо само неке од њених опсервација.

На седници Скупштинског Одбора 2010. Наташа Јовановић тражила је од БИА информацију о дуванској мафији, као и о повезаности председника и заменика председника Српске напредне странке Томислава Николића и Александра Вучића са вођом дуванског картела Станком Суботићем, званим Жабац, и њиховом сусрету у хотелу “Риц” у Паризу.

На митингу радикала у Крагујевцу пред изборе 2012. узвиковала је да да су Николић и Вучич кандидати тајкуна и криминалаца: „Њихове газде су у Бриселу и Вашингтону а финансијери су Цане, Богољуб Карић и остали на интерполовим црвеним потерницама“ – прецизирала је Наташа.

На митингу радикала на Тргу републике у Београду 2014. пред повратак Шешеља са робије из Хага, Наташа Јовановић рекла је да се Николић и Вучић “крију испод скута” Англеле Меркел и Тонија Блера и да не знају да раде ништа осим да сплеткаре и буду у функцији тајкуна и “одабраног мафијаша” Станка Суботића Цанета.

Али, ствари су се промениле. Црвени четнички војвода пристао је да буде Вучићева пешадија и да служи његовом режиму, па се отворила могућност да некога, понегде погура. А кога ће, ако неће своју мезимицу Наташу Јовановић?

Чекамо да видимо коју су јој функцију Вучић и Шешељ наменили…

[table id=1 /]



Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Коју функцију Вучић и Шешељ спремају за Наташу Јовановић?

  1. Ћини ми се да њеном моралнопсихолошком склопу највише лежи да постане шеф кому(а)налне полиције. Мислим шеф обједињених кому(а)налаца Србије. Спремили су јој фину смеђу униформу коју ће касније заменити њима тако омиљеном црном.
    Срби у памет се узмите. На црвено слово у Цркву да се Богу молимо да нас избави од овог зла. Што се касније покајемо за отпадништво горе ће нам бити, а ако се не покајемо… Обрали смо зелен бостан.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *