Лончар: Вакцинација на пет, шест месеци биће нова нормалност и реалност

3

Златибор Лончар, звани др Смрт (фото: Јутјуб)

Министар здравља Златибор Лончар изјавио је данас у Нишу да ће, како сада ствари стоје, нова нормалност и реалност бити таква да ће грађани морати да се вакцинишу на сваких пет, шест месеци, у зависности од врсте вакцине.

“То је један од услова ако желимо да држимо ситуацију под контролом. Другачије нећемо моћи”, рекао је Лончар приликом отварања две нове ангио сале у Универзитетском клиничком центру Ниш у чије је опремање уложено око 160 милиона динара.



Он је казао да се други услов нормалног функционисања односи на “безбедна радна места, безбедне кафиће, ресторане, биоскопе, стадионе”.

“Шта значи безбедно? Да су ту људи који су се вакцинисали или који редовно раде ПЦР или антигенски тест, уколико не желе да се вакцинишу”, навео је министар.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Казао је да нису у праву они који мисле да ће држава попустити што се мера тиче.

“Попуштање би значило да ћемо опет да улазимо из таласа у талас епидемије и да ћемо бити на ивици затварања”, рекао је Лончар.



Оценио је да је увођење ковид пропусница било кључно да се повећа број вакцинисаних у Србији и додао да би могао да буде продужено време важења тих пропусница.

“Да ли ће то да буде 24 часа или нешто друго, на томе ћемо инсистирати. Ми желимо да грађани имају сигурност, не желимо да грађани буду таоци, посебно они који су се придржавали свега, који су се вакцинисали, да имају страх да оду и до ресторана и до биоскопа и да знају кад оду тамо да је то безбедна зона, да су тамо или вакцинисани или тестирани људи”, рекао је министар.

Прочитајте још:  Вучевић демантује сазнања Ројтерса: Не шаљемо оружје у Украјину!



Упитан о броју вакцинисаних, он је рекао да нема разлога да се те бројке крију и додао да би могле да буду објављене већ следеће недеље.

“Важно је да се допре до људи који беже од истине и не признају да корона постоји, да се од ње умире и да је једини лек вакцина”, рекао је Лончар.

[table id=1 /]



Бета

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Лончар: Вакцинација на пет, шест месеци биће нова нормалност и реалност

  1. Лончар је без сумње зликовац, а када се ова изјава о “жигосању” сваких 5-6 месеци узме у обзир може се закључити да је и психопат тј. лудак. Већ је раније констатовано да смо затвореници глобалног азила за лудаке, али овакве болесне изјаве превршују сваку меру. Да се Лончара и његовог ментора сотонисте Клауса Шваба пита кљукали би људе сотонистичким коктелом када, како и колико желе, али они не знају да вребају своју крв и заседају својој души. Завршиће на најгори начин.

  2. Једина реалност је вратити смртну казну за издају рода свог и за геноцид, за др које народ од милошта прозва др. Смрт

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *