ПОТОМЦИ УСТАША Брнабић: Вучић дефинисао, Исус рођен на Дан заљубљених 14. фебруара

1
Ана Брнабић

Ана Брнабић (Фото: Јутјуб)

Након што смо из уста Вучићевог Томе Моне сазнали да је антисемитизам уграђен у темеље српске историје, коментатори на друштвеним мрежама подсећају и на бисер Ане Брнабић који је остао незапажен, а тиче се датума рођења Исуса Христа. И док сав хришћански свет обележава овај догађај 25. децембра (по старом календару 7. јануара), за Вучићеву марионету на месту председника Владе, Исус Христ се родио на Дан заљубљених – 14. фебруара.

– Као што је и рекао председник Вучић, то сам тачно, заиста… Најбоље је то дефинисао, 14. фебруара се, ваљда, родио Исус Христ – рекла је особа која се, на папиру, води као психички развијена и делимично образована, а води комплетну унутрашњу и спољну политику Србије.



Нечувено је да неко ко се налази на највишој функцији у једној земљи не познаје своју државу већински насељену Хришћанима, не познаје предшколско градиво, нема кућно васпитање, а о неким вишим знањима можемо само да претпоставимо на каквом су нивоу.

Остаје још само да Вучић дефинише да је Христ рођен 5. марта кад и он и објасни Брнабићки да је он уствари Христ који се други пут вратио на земљу како је и предвиђено, а да она ту „радосну вест“ шири по Пинку не сумњајући да то није истина.

Ово спрдање са Христом и СПЦ од стране врха световне власти у Србији ће вероватно наићи на ћутање или симпатије већине (режимских) владика.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Много разлога за ограничену цену уља

Ако се овај прилог буде делио на друштвеним мрежама, постаће светски блам јер нико неће веровати да у 21. веку, па још у држави Хришћана, нека особа није чула за Божић, а друга је сигурна да је то 14. фебруара на Дан заљубљених. Проблем је што те две особе воде један стари и христољубив народ у…

[table id=1 /]



Србин инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ПОТОМЦИ УСТАША Брнабић: Вучић дефинисао, Исус рођен на Дан заљубљених 14. фебруара

  1. Под хитно направити избор за мис или мистер НАКАЗУ ( физичко и духовно не раздвајати )
    Срби могу бити срећни јер окупатор није могао пронаћи ништа огавније у духовном и физичком обличију међу Српкињама па је морао убацити наказу из увоза за специјлне мисије.
    Извињавам се читаоцима који нису у власти ( свако објашњење је скривено извињење ) ако неко мисли да вређам
    ОБЈАШЊЕЊЕ
    па шта, и они нас вређају понашањем према нама, тровањем “вакцинама”, пљачком на терет задуживања живих и нерођених, сплеткарењем, лагањем, несносним даноноћним самохвалисањем чак и “викендом”, корумпирањем судства и осталих ДУ, ЈП у сврхе слуганства окупатору на несагледиву уништитељску штету људске заједнице коју воде у пропаст свакојаку а зове се Србија

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *