Ковид терор се наставља: Од данас нема ни свадби, ноћних клубова, прославе Нове године

1

(фото:Борис Пејовић/ЕПА)

У Црној Гори се новим епидемиолошким мерама, које су од данас на снази, забрањују се прославе Нове године на отвореном, свадбе на отвореном и у затвореном, као и рад ноћних клубова.

Такође, преноси РТЦГ, ограничава се време рада угоститељских објеката до поноћи и забрањује организовање ученичких екскурзија и излета, приватних прослава и рођендана, а боравак у кућама и становима се препоручује само члановима истог домаћинства.

Национална дигитална КОВИД потврда још од раније је услов за прелазак државне границе, за боравак у унутрашњости угоститељских објеката, за присуство представама и спортским такмичењима.



Влада Црне Горе и даље разматра могућност да од 1. децембра буде уведена обавеза поседовања Националне дигиталне ЦОВИД потврде за комплетну јавну управу – здравство, просвету, Управу полиције, Војску.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ако те мере буду усвојене, од 1. децембра Национална дигитална ЦОВИД потврда биће нужна и за улазак у јавни превоз, тржне центре, теретане, пословне просторе и пословне зграде у којима делатност обављају више од три привредна друштва, односно предузетника и објекте површине веће од хиљаду метара квадратних у којима се врши трговина на мало непрехрамбене робе.

[table id=1 /]



Еспресо.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Ковид терор се наставља: Од данас нема ни свадби, ноћних клубова, прославе Нове године

  1. Oni ce i ovako puknuti, mada u CG svi zive normalno, niko ne trazi nista, cuo sam se i sa drugom iz Holandije sve normalno tipa pita konobar jeste li prehladjeni i to je to.

    Najveca obmana, glupost i laz.. tamo gde su obavezne i strogo kontrolisane sa i preko 90 posto vakcinisanih ljudi umiru

    Cilj im je ocigledno nesto drugo, nesto sto nije sa ovog sveta
    sloboda da ce biti za vakcinisane koji se spricaju 4x godisnje je samo san dok ne vide da su oni najveci robovi buducnosti
    bice im kontrolisano sve od radjanja pa do smrti gde ce drugi odlucivati gde ce, kako i koliko ziveti bez slobode, savesti, veroispovesti kao robot rob

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *