ПРОПАГАНДА ЗА ПОВРАЋАЊЕ Вучић све огади:Фудбалери да стигну бар до полуфинала

0
додик

Додик и Вучић (Фото: Tanjug / INSTAGRAM / buducnostsrbijeav / an)

Председник Србије Александар Вучић поздравио је успех фудбалера Србије, који су изборили пласман на СП у Катару победом над Португалом са 2:1 у гостима.
Вучић је прославио победу „Орлова“ са српским чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком, објавивши фотографију на профилу „buducnostsrbijeav“ на Инстаграму.

„Председник Додик и ја наздравили смо са по две дуњеваче српским фудбалерима за велику победу у Лисабону. Рачунали смо, једна чашица – један гол, па смо морали да попијемо по две. Иначе, план нам је да замолимо наше репрезентативце да следеће године дођу бар до полуфинала на @fifaworldcup #Qatar2022 и донесу срећу нашем народу, ма где да живи. Мада, проблем настаје, ако за сваки гол будемо морали да попијемо по једну чашицу“, наводи се у опису фотографије.


Вучић се састао данас са Додиком, са којим је разменио ставове о свим актуелним питањима у региону и свим заједничким пројектима у којима учествују Република Србија и Република Српска.

„Председник Вучић је обећао да ће Србија да настави са још значајнијом подршком општинама Невесиње, Костајница, Дубица и Дрвар, али и даљим улагањима у просветну и здравствену инфраструктуру у свим деловима Српске. Председник Вучић је потврдио опредељење Републике Србије да са великим финансијским средствима учествује у изградњи ауто-пута Сремска Рача – Бијељина“, стоји у саопштењу кабинета председника Србије.

„Српски члан Председништва Босне и Херцеговине Додик истакао је да је то пројекат од стратешког значаја за Републику Српску и не само за њен источни део и захвалио Републици Србији на великој помоћи и подршци. Председник Вучић је нагласио да ће Србија увек подржавати Дејтонски мировни споразум и његов Устав, као и њихову пуну примену, док је Додик истакао да су Републици Српској годинама отимане надлежности које јој по Дејтонском споразуму припадају и да ће се Република Српска, мирним путем, залагати за враћање права и правде предвиђене Уставом Босне и Херцеговине“, додаје се у објави за медије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Русофил Вучић узима имовину Гаспрому

[table id=1 /]



Б 92

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *