Русија: Ковид тиранија се наставља: Траже се контролори за Кју-Ер кодове у метроу

1
кр код

кр код(фото:РИА НОВОСТИ)

У Казању МУП Метроелектротранс хитно ангажује инспекторе за проверу Кју-Ер кодова на станицама метроа.

Ово преноси Реалное време позивајући се на Телеграм канал Метроелектротранса.

Контролори такође морају имати Кју-Ер кодове.



Раније је директор Академије Више инжењерске школе Руског универзитета саобраћаја (РУТ МИИТ), кандидат економских наука Олег Покусајев, у интервјуу за УРА.РУ прокоментарисао иницијативу за увођење КР кодова у транспорт.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



РТ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Русија: Ковид тиранија се наставља: Траже се контролори за Кју-Ер кодове у метроу

  1. И Русија је “банана” држава. То тврди и Валентин Катасонов.
    Валентин Катасонов: “У Русији, као и у другим земљама, једина власт је централна банка.”
    “Све се ослања на фундаментално питање — питање власти. А власти у земљи (Русији) нема. Постоји колонијална администрација. У Русији, као и у другим земљама, једина власт је централна банка.
    Централном банком се управља споља. А пре пола године појавила се још једна управљачка вертикала у Русији— она пролази кроз Светску здравствену организацију.
    Светски закулисни владари, који деценијама бунцају о светској власти, имају дугорочан план. Сада постепено, но у исто време шок-терапијом, почињу да га остварују. “Господари новца“ пре свега желе да постану господари света.
    Први задатак светских закулисних владара је — смањити број становништва на планети. Данас нас је 7,8 милијарди. По њиховом рачуну, треба да буде не више од једне милијарде.
    Други задатак је — деиндустријализација.
    Светској елити је неопходна деиндустријализација зато што желе да планета припада њима, да се не истроши, исцрпи. То јест, потребно је зауставити трошење природних ресурса, загађивање околине.
    Трећи задатак је — подривање националних суверенитета.
    Четврти задатак — дигитализација света. Фактички реч је о изградњи електронског концентрационог логора у који треба затворити остатак човечанства — ту једну милијарду. Понекад економисти говоре о „златној милијарди“. Не: биће 999 милиона „прљавих“ и један „златни“ милион. Зато локдауни, одмори који подривају економију представљају планско управљање светом и све то происходи из једног центра. Он се условно зове „дубока држава“. Ја их зовем „господари новца“. Можемо их звати и „комитет триста“.
    Клаус Шваб, председник Светског економског форума је рекао: стари капитализам се завршио. Улазимо у, да га тако назовемо, инклузивни капитализам.
    Ово није капитализам него димна завеса која је потребна за прикривање преласка човечанства у нови робовласнички поредак. Чак сурови робовласнички поредак, јер ће се вршити веома оштар избор између оних који ће остати робови и оних који ће бити послани на онај свет.
    Преостали ће се наћи у електронском, дигиталном концлогору.”
    “Мајстори” су преко свог портпарола Клауса Шваба најавили тзв. “Велики ресет”, међутим ко јаму копа сам ће у њу пасти јер Бог има задњу реч. Маран Ата!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *