Русија: Ковид тиранија се наставља: Траже се контролори за Кју-Ер кодове у метроу

1

У Казању МУП Метроелектротранс хитно ангажује инспекторе за проверу Кју-Ер кодова на станицама метроа.

Ово преноси Реалное време позивајући се на Телеграм канал Метроелектротранса.

Контролори такође морају имати Кју-Ер кодове.Раније је директор Академије Више инжењерске школе Руског универзитета саобраћаја (РУТ МИИТ), кандидат економских наука Олег Покусајев, у интервјуу за УРА.РУ прокоментарисао иницијативу за увођење КР кодова у транспорт.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!РТ

1 Коментар

 1. И Русија је „банана“ држава. То тврди и Валентин Катасонов.
  Валентин Катасонов: „У Русији, као и у другим земљама, једина власт је централна банка.“
  „Све се ослања на фундаментално питање — питање власти. А власти у земљи (Русији) нема. Постоји колонијална администрација. У Русији, као и у другим земљама, једина власт је централна банка.
  Централном банком се управља споља. А пре пола године појавила се још једна управљачка вертикала у Русији— она пролази кроз Светску здравствену организацију.
  Светски закулисни владари, који деценијама бунцају о светској власти, имају дугорочан план. Сада постепено, но у исто време шок-терапијом, почињу да га остварују. „Господари новца“ пре свега желе да постану господари света.
  Први задатак светских закулисних владара је — смањити број становништва на планети. Данас нас је 7,8 милијарди. По њиховом рачуну, треба да буде не више од једне милијарде.
  Други задатак је — деиндустријализација.
  Светској елити је неопходна деиндустријализација зато што желе да планета припада њима, да се не истроши, исцрпи. То јест, потребно је зауставити трошење природних ресурса, загађивање околине.
  Трећи задатак је — подривање националних суверенитета.
  Четврти задатак — дигитализација света. Фактички реч је о изградњи електронског концентрационог логора у који треба затворити остатак човечанства — ту једну милијарду. Понекад економисти говоре о „златној милијарди“. Не: биће 999 милиона „прљавих“ и један „златни“ милион. Зато локдауни, одмори који подривају економију представљају планско управљање светом и све то происходи из једног центра. Он се условно зове „дубока држава“. Ја их зовем „господари новца“. Можемо их звати и „комитет триста“.
  Клаус Шваб, председник Светског економског форума је рекао: стари капитализам се завршио. Улазимо у, да га тако назовемо, инклузивни капитализам.
  Ово није капитализам него димна завеса која је потребна за прикривање преласка човечанства у нови робовласнички поредак. Чак сурови робовласнички поредак, јер ће се вршити веома оштар избор између оних који ће остати робови и оних који ће бити послани на онај свет.
  Преостали ће се наћи у електронском, дигиталном концлогору.“
  „Мајстори“ су преко свог портпарола Клауса Шваба најавили тзв. „Велики ресет“, међутим ко јаму копа сам ће у њу пасти јер Бог има задњу реч. Маран Ата!

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.