Владика Наум: Ти исти који пропагирају содомски грех намећу и вакцине! Синови ђавола!

1

(фото:Борба за истину)

“Христос се и данас гони. Они који одузимају слободну вољу човеку, безбожне власти које приморавају на вакцинисање,на ношење маски иако они то неће, против слободне воље, шта су?

ГОНИТЕЉИ ХРИСТА БОГА ЈЕР УБИЈАЈУ СЛОБОДУ КОЈУ ЈЕ БОГ ДАО ЧОВЕКУ. ТО СУ ХРИСТОГОНИГЕЉИ! То треба да знамо и да им се не повинујемо. Ми смо слободна Боголика бића, имамо своју слободу. Ако хоћемо да умремо, ми то можемо, нико не може спречити. Нико нам не може рећи: „морате се вакцинисати“!

Ако хоћу хоћу, ако нећу нећу, немој ме гонити! Чим ме гониш и примораваш значи да ниси слуга Христов! Христос то није чинио никада. Христос ако хоће да му неко служи Он каже:“ Ако хоћеш да идеш замном, узми крст свој и хајде замном“.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ГОСПОД ПОШТУЈЕ СЛОБОДНУ ВОЉУ АЛИ ЂАВО ТО НЕПОШТУЈЕ!

Он хоће насилно да људе отргне од Христа! Одузме њихову слободну вољу и у томе је данас у највећој мери то успео! А ми будимо храбри Господу Исусу Христу, немојмо поклекнути! Нека зли људи раде оно што их је њихов отац сатана нучио. Научио их је да људе одвоји од Бога. Ево пропагација содомског греха на улицама Београда и свих светских градова. Параде срама! Од кога су? Од њега су! Ти исти који пропагирају содомски грех намећу и вакцине! Исти синови истога оца! Синови ђавола!

Нећемо их слушати у томе! МИ СМО ХРИСТОВЕ СЛУГЕ! МИ ХРИСТУ СЛУЖИМО! Наш свелек је Господ Исус Христос! То је наша Небеска вакцина! ТО ЈЕ СВЕ НАШЕ! ТО ЈЕ ЖИВОТ НАШ! ТО ЈЕ ДОБРО НАШЕ! ТО ЈЕ СВЕ НАШЕ ШТО ИМАМО!

Прочитајте још:  Могуће дa ће бити потребна и трећа доза Синофарм вакцине

Ако Господ Хоће да се разболимо Слава Богу! Ако Господ Хоће да умремо Слава Богу! И кад живимо и кад умиремо каже апостол Христови смо! Смрт нама није ништа страшно! Зашто бисмо се плашили смрти?! ГОСПОД ДОШАО ДА ПОБЕДИ СМРТ! И ПОБЕДИО! И СМРТ И ГРЕХИ ЂАВОЛА! И ЧОВЕКУ ДАРОВАО ЖИВОТ ВЕЧНИ!

Дакле када умремо, када се упокојимо, ту смо само уснули! Пролазимо кроз капију која води у вечност! Одлазимо Господу.

Као Свети Димитрије, он се није побојао смрти! И ми да се не плашимо смрти! Нити било какве болести, било какве претње! Ако Господ тако Хоће Слава Богу! Одлазимо у радост! Одлазимо у Царатво Небеско! Одлазимо Цару! Зар је то туга? Зар то није радост??! Хришћанин жели смрт исто као и живот у Христу! Апостол говори:“ Мени је живот Христос а смрт добитак“. чега да се плашимо? Које болести да се плашимо? Болести се плаше неверници! Неверник дрхти као прут, јер није служио Богу. Њему је смрт страшна! Хитајмо на смрт као апостол Павле као Свети Димитрије. И ако се мучимо у болести Слава Богу! То је мучење бескрвно! Ево многи данас пате од болести ове наметнуте, али Богом допуштене због грехова наших. И шта човек треба да каже у болести?! „Слава ти и хвала Боже у овим мукама! Овим мукама очисти ме од свих грехова мојих. Хвала ти Господе само ми душу спаси! Али не прихватам вакцину јер њу нуде они који пропагирају содомски грех. Нису то Христови људи! То су Христогонитељи!

Христоубице! Други Максимилијани!

Он је убио Светог Димитрија! И они у Београду и они у Лондону,и они у Вашингтону и сви доктори што је пропагирају су у служби ђавола! ДУЖНИ СМО ТО МИ ДА ИМ КАЖЕМО, ПАСТИРИ ЦРКВЕ!

Прочитајте још:  ХРВАТИ СУ ОТКРИЛИ КОРОНА ТУРИЗАМ: Странци хрле да се вакцинишу, највише организовано долазе из земље која има и своју вакцину

Ако им ми то не кажемо камење ће проговорити. Ми рекосмо и душу спасосмо а они нека виде! Политичари и лекари који намећу то зло човеку! Ова лукавства којима они гоне оне који нису примили проглашавају убицама других људи, нарушитељима здравља других људи, о лукавства ђаволскога!!! О беузмља!

Ако си се ти вакцинисао, ако си се заштитио, од кога се плашиш безумниче? Од мене невакцинисаног? Безумље, безумље, безумље!!! Чувајмо се браћо од тог безумља јер они немају одговор на овакве разумне приговоре! Немају одговор! Због тога су безумни!

Наше је да се молимо за те људе: „Опрости им Господе јер не знају шта раде! Опрости им Господе јер их је ђаво преварио, исконски непријатељ рода људског, вечити Христов непријатељ!“

Део беседе Владике Наума на Митровдан у Сурдуку 8.11.2021

[table id=1 /]



Борба за истину/Слава Христу

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Владика Наум: Ти исти који пропагирају содомски грех намећу и вакцине! Синови ђавола!

  1. ” Ако си се ти вакцинисао, ако си се заштитио, од кога се плашиш безумниче? Од мене невакцинисаног? Безумље, безумље, безумље!!! ”
    ха, ха, ха … “вакцинисани” безумници се плаше невакцинисаних јер су невакцинисани публика и сведоци њихове ГЛУПОСТИ
    браво за Владику Наума мудро и одважно збори супротно свештеницима купљених папским сребрњацима искованих сребром из рудокопа Јасеновац, Стара Градишка …
    Ко не зна “вакцине” су глупост а ко зна “вакцине” су злочин и средство, алат геноцида
    Сви комплименти Господину Науму

    https://odysee.com/@Plandemiolog:6/vakcinalno-groblje-svedo%C4%8Danstvo-iz:e

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *