Предлог нових мера у Црној Гори: Ковид потврде обавезне у здравству, просвети, војсци и полицији

1
једна, гора, општина, попис

Foto: Depositphotos, natanaelginting

Уколико Влада Црне Горе прихвати препоруку Института за јавно здравље, за петнаестак дана, без ковид потврде на посао неће моћи запослени у здравству, просвети, војсци и полицији.

Увођење обавезне ковид потврде, у том случају, важило би за комплетну јавну управу, а о усвајању препоруке Института за јавно здравље одлучује Влада.

„До првог децембра је дат рок да се обави вакцинација да би запослени у јавном сектору и генерално грађани имали времена да спроведу вакцинацију“, изјавио је директор Института за јавно здравље Игор Галић.



У овом моменту број вакцинисаних није довољан да би се зауставило даље ширење вируса, због тога су потребне нове мере попут увођења националне ковид потврде. Како извештава РТЦГ, уколико се ове препоруке усвоје без ковид потврде неће бити могуће да се уђе ни у јавни превоз, тржне центре, теретане, пословне просторе у којима делатност обавља више од три предузетника.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Није то нешто што ми у Црној Гори измислили, то су развијене земље Европе увеле, нема разлога на основу студија да се ове мере и код нас не уведу и могле би дати резултат и сачувати нас од наставка агоније“, истакао је Галић.



За сада су у Црној Гори обавезне ковид потврде за улазак у угоститељске објекте, за присуство представама и спортским дешавањима као и приликом посете Божићном пазару у Подгорици.

Овог викенда најављује се интензивна контрола инспекције и полиције како би утврдили да ли грађани имају ове потврде у кафићима и ресторанима. Провераваће да ли се и упркос забранама организују свадбе.

Прочитајте још:  НИЈЕ ВАЖНО КО ЋЕ ПОБЕДИТИ НА ИЗБОРИМА, него шта ће бити после избора

[table id=1 /]



Спутњик

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Предлог нових мера у Црној Гори: Ковид потврде обавезне у здравству, просвети, војсци и полицији

  1. Imalo normalan covek bio vakcinisan ili ne shvatice da bilo koga boli uvo za njegovo zdravlje, pa nedaj Boze da se razbolis od bilo koje bolesti pa i ove po njihovom testu svakako te ceka crni dzak
    Zasto teraju nekog sa 4tom dozom a neko moze i sa 1 i ima potvrdu, a ovaj sa dve ne mozw jer nije primio trecu vidite koje su to nebuloze
    Razmisljaju da sprece smrt a ucenjujuci ljude i ostavljajuci ih na milost i nemilost guraju u sigurnu smrt sve ove do 3 doze jer se smatraju nedovoljnim i nedostojnim, sta ce biti sa 5om dozom pa svake godine.
    Mislite da stvarno toliko brinu o imunizovano poslusnima da ih stite da nedovoljno vakcinisani ili nevakcinisani ugroze dovoljno imunizovane bilo na poslu bilo u kafani, pa cemu onda imunizacija kad kroz par meseci ti isti dovoljno imunizovani bice nedovoljno imunizovani i tako u nedogled
    Pitate se u vreme kada ste dovoljno imunizovani sa 4 doze koje smatraju da vam vaze par meseci pustaju i sa 1 dozom, dve doze isto im daju potvrde
    e moj narode, samo zele selektivno da se otarase viska ljudi, prvo ove sa 1 dozom ucenjivace, pa sa 2 i tako svaka 10 vakcina da ubije to je neprimetno po par posto do 5 posto selektivno nestaje i do 2030 kroz minijaturne kontrolisane smrti od mocnika gubite zivote
    Koja to pandemija odnosi polako zivote i stvara dovoljan broj zarazenih godinama da ne zahvati kompletno stanovnistvo kroz par meseci
    Pamet u glavu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *