Сале Коларевић : ДАНИЦА ВРИШТАЛИЦА — У РАТУ ПРОТИВ КОНОПЉЕ ПРВА ЈУРИШНИЦА

0
косову

Др Даница Грујичић

ДАНА ХИЈЕНА као НАЈВЕЋА ПРЕВАРА У ИМЕ ФАРМАКОНАЦИЗМА — ДРУГИ ДЕО

 

Ватрени заговорник хемиотерапије, цитостатика и петрохемијских фармацеутика, неурохирург проф др Даница Грујичић, је ако нисте знали и велики канабофоб. Канабофобни прохибициониста (забрањивач). Круже гласине да је због једног свог студента, корисника Канабисових деривата, омрзла и саму биљку Канабис, тј. Конопљу. Дуго година уназад нескривено показује и да људе који се Конопљиним дериватима лече такође не може да поднесе. У прошлости је у пар наврата јавно побијала доказану лековитост екстракта цвета Канабиса, узвратно изјављујући да је морфијум заправо прави лек а не Канабис. Због тога јој је свечано уручен надимак – докторка Морфина.


НЕШТО О МОРФИЈУМУ

Из литературе и научних студија које нису наручене и финансиране од института под управом Рокфелера а које је доступно на интернету, сазнајемо о стварној природи деловања морфијума на људски организам. Зато би било праведно да прво мало погледамо како човеков организам реагује када се у њега унесе морфијум, тај дугодеценијски препарат против јаких болова и данас у употреби у савременој алопатској медицини.

Између осталог се каже и да морфијум делује директно на опиоидне рецепторе у централном нервном систему те да смањује осећај бола прекидајући везу којом нерви мозгу сигнализирају бол.

Даље. Морфијум може изазвати проблеме са дисањем опасним по живот.
Људи који узимају морфијум након кратког временског периода могу постати зависни од овог лека ако га узимају редовно.
Људи такође могу развити толеранцију ако узимају морфијум; то значи да морају узимати веће количине овог опијата да би се постигао исти ефекат. Међутим, како се доза повећава, повећава се и ризик од нежељених ефеката.

Овде напомињемо, бројне научне студије су показале и доказале да ТНС из цвета канабиса не проузрокује никакву зависност. 



Зависност изазивају алкохол, морфин и готово све друге психо-активне супстанце, као и психотропни фармацеутици (тзв. лекови „за смирење”).

Још мало да погледамо како се човекова биохемија понаша и уопште шта се догађа са организмом када се уноси – морфијум.

Знаменити немачки хирург др Рик Герд Хамер (Ryke Geerd Hamer) открио је стварне узроке оболевања од канцера и родоначелник је такозване Германске Нове Медицине. Развио је сасвим нови приступ лечењу рака, заснован на промени начина размишљања и комплетног поимања живота. Према Германској Новој Медицини, рак није неизлечива болест уколико се има исправан поглед на функционисање људског организма а и на сам људски живот. А то је нешто сасвим другачије од погледа заступљеног у савременој алопатској медицини те начинима „лечења” како одговара удруженом корпоративном бизнису.
Линк – https://marjanhajnal.wordpress.com/2014/10/08/nemacka-nova-medicina-ivona-zivkovic-2/
Др Хамер је између осталог истражио и значај трпљења болова док траје поступак репарације (обнављања) органа којим се организам сам исцељује од многих типова малигнитета. Он тврди да је једна од најстрашнијих ствари у савременој медицини код оболелих од канцера – давање морфијума. И каже: „Само једна инјекција морфијума дата пацијенту у најдубљој фази ваготоније може бити фатална ( https://sr.trypathnow.com/4274922-vagotonia-what-is-it-and-how-does-the-disease-manifest-itself-treatment-of-vagotonia). Морфијум изазива промене у мозгу, паралише црева и комплетно онемогћава функцију репарације тако што једноставно онемогућава функционисање читавог организма јер слаби његов животни нагон”.

„Болови у тој другој фази репарације су у ствари добар знак, знак опоравка али конвенционална медицина то не схвата тако већ то види као приближавање смрти. И помоћу морфијума помаже организму да умре. И заиста веома брзо, организам тако третиран умире, али не од рака већ од ‘лека” – тврди доктор Рике Герд Хамер.
http://www.ivonazivkovic.net/NEMACKA-NOVA-MEDICINA-DRUGI-DEO.html

Такође, листа нежељених ефеката код “лечења” морфином оралним путем је подугачка.

Прочитајте још:  Сале Коларевић: ВАРИОЛА ВЕРА 1972. - ШТА СМО ДОБИЛИ МАСОВНОМ "ИМУНИЗАЦИЈОМ" ?



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Док, у лечењу уљем цвета Канабиса такорећи и не постоје нежељени ефекти иоле озбиљни за разматрање. Морфин може врло лако да се предозира и онда настају велики проблеми, може бити и ризика од смрти. https://www.mayoclinic.org/drugs-supplements/morphine-oral-route/side-effects/drg-20074216
Морфијум је хемијски психо-блокатор. А Канабис, једноставно, не може да се предозира, односно предозирање ТНС-ом не изазива никакве здравствене проблеме објективне природе. Уље канабиса је и лек и храна!


ВЕЛИКА ЈЕ ГРЕХОТА КРИМИНАЛИЗОВАТИ БОЖИЈУ БИЉКУ!

У ширем појасу око Чернобиља годинама су после нуклеарне катастрофе садили Конопљу да би извлачила контаминацију из земљишта. Такав засад Конопље није за употребу у сврхе прехране и лечења, мада предпостављам да може да се користи за грађу и биомасу. Након таквог засада тло је мање контаминирано радијацијом и ту може да се настави некакав живот.

Научно је доказано и да графен из стабљике Конопље може послужити као сировина за прављење батерија. Такве батерије добијене од графена из Конопљине стабљике вишеструко су дуготрајније од литијумских и осам пута јаче!

Конопља у своје две основне врсте – cannabis sativa и cannabis indica, одувек је за сваку земљу где се узгајала представљала стратешку културу. Нарочито код Срба током читаве историје и праисторије. Осим што се сматра биљком (ресурсом) и леком прошлости, стручњаци је оправдано сматрају и ресурсом и леком будућности.

У Србији је пре неку годину запретила озбиљна опасност да се потпуно онемогући било какав узгој индустријске Конопље те конопљарство и сасвим угаси. И то иницијативом да се CBD (канабидиол) из цвета индустријске Конопље прогласи за контролисану психоактивну супстанцу и тако стави у исти ранг са ТНС-ом (ТетраХидроКанабинол) из цвета индијске Конопље.

Без икакве јавне расправе стручњака и узгајивача Конопље на ту тему, оформљена је комисија у сврху проглашења CBD-а за психоактивну супстанцу. На чело те комисије постављена је проф др Даница Грујичић. Ко је поставио? Једна фармацеутска компанија са седиштем у Великој Британији лобирала је у Србији преко докторке Морфине да се омогући производња CBD-а искључиво за потребе производње те компаније, а реч је o антиепилептику Epidiolex. Очигледно је присутан сукоб интереса, јер овде здрав разум може само да се упита какве везе има један неурохирург са лековима за епилепсију с једне стране и са производима индустријске конопље с друге стране? За овај поступак унајмљени су неки корумпирани професори са Хемијског факултета београдског Универзитета. Наравно, хемичари су „стручном анализом утврдили” да је екстракт цвета индустријске конопље заиста психоактивна супстанца. Устали су конопљари Србије и побунили се. Новинари су покушавали да дођу до др Морфине која је тад постављена, поред већ неколико функција, за директорку Института за онкологију и радиологију КЦС. Слично као и пре тога у вези са обавезним донорством органа, до др Морфине као председнице Комисије није могло да се допре.
Линк: https://www.021.rs/story/Info/Srbija/218930/Uzgajivaci-konoplje-tvrde-da-ce-drzava-unistiti-proizvodnju-ako-se-CBD-proglasi-za-psihoaktivnu-supstancu.html?fbclid=IwAR2GnKTGyzoKUNPApm7nGfM4CqPS5M5PLmscEM7VLz4BlI27SjHrXPp2C9g

Из обавештених кругова долазе ми информације да криминални покушај проглашења CBD-а за психоактивну супстанцу (тиме и потпуно сатирање Конопље у Србији) још није окончан и да опасност непрестано виси над Србијом као Дамоклов мач над главама.

Мора се јасно нагласити да је Конопља, или Канабис – једна Биљка. И да су у питању две њене основне сорте – једна за потребе у индустрији и једна за потребе у медицини .



Др Морфинин ход по мукама тешко болесних људи

Својевремено се др Морфина налазила на челу радне групе за легализацију лечења Канабисом. Док је председниковала овом радном групом није саставила више од два састанка, упркос јакој иницијативи болесних људи да им се омогући неопходно лечење те бројним сведочанствима о успешном излечењу дериватима Канабиса. А и некако се ово поклапа са временом њеног политичког активизма за председницу Републике па је јасно да жена није могла на све стране. За време предизборне кампање неки су забележили др Даницину самопоуздану изјаву – „Осећам се као продужена рука Бога!”.

После је постављена за председницу радне групе за измену закона о психоактивним контролисаним супстанцама. Као шефица радне групе за измену ЗПКС није присуствовала НИ ЈЕДНОЈ јавној расправи од три укупно, где се без присуства медија дискутовало о легализацији Канабиса у сврху лечења и где су дате научне студије на увид и износила животна искуства и медицински докази о успешности лечења Канабисом.

За др Морфину очито не представља мотив нека јавна расправа, дискусија где се укрштају медицинске чињенице ако то не преноси нека телевизија, јер на телевизији она може да каже нпр. овако нешто:
https://youtu.be/4t7oBgfDpnQ

Током најоштрије зиме у протеклој деценији активисти Иницијативе за легализацију канабиса, то јест болесни људи тражили су председницу радне групе да се суочи са њиховим мукама и да темељно укрсте доказе уз научне студије о значају и успешности Канабиса у лечењу људи. Др Морфина их је на све начине избегавала, а да ни очима не може да их види потврдила је у ТВ наступу и то баш за време док су болесни људи протестовали у Крагујевцу на 20 степени испод нуле. Скандалозним изјавама да су ти болесни људи што протестују на цичи зими, међу којима има и особа са инвалидитетом, по њој наркомани и раде за нарко мафију, саму себе је промовисала у водећу театралну ТВ прохибиционисткињу. По њој, немачки парламент је под притиском нарко мафије усвојио Закон о дозволи лечења Канабисом, али „еснаф (лекарска бранша) се побунио и неће пацијентима да издају рецепте за канабис”. Дакле по госпођици др Морфини, тешко болесни и за Канабис леком потребити људи су дрогиранти и нарко дилери !? Значи, канабис је дрога а морфијум фантастичан и благотворан лек, што једнако важи и за анестетике (тј. дроге за анестезију)… тако је по тумачењу ове театралне ТВ забрањивачице.
Линк емисије код пијаног М. Марића (ТV „Heppy”) где је изнела море неистина, глупости и небулоза, приказавши себе заправо у правом издању : 



q=https://youtu.be/_n_HVWj1mGw&source=gmail&ust=1637317719761000&usg=AOvVaw1lIXpg-eGkCiJGbvqkTSLJ”>https://youtu.be/_n_HVWj1mGw

Оваквим начином тумачи стварност типични следбеник милитантне алопатске доктрине Рокфелерско-Ротшилдске псеудомедицинске школе, која гласи – тровањем до „здравог живота”. Најтрагичније је то што др Морфина одлучује о праву на лечење дела нашег народа екстрактима Канабиса, а да при том не зна ништа о најбитнијем систему у човековом организму без ког нема ни живота – сигнално молекуларном ендоканабиноидном систему рецептора.
https://irka.org.rs/vodic-za-pocetnike-o-endokanabinoidnom-sistemu/,


Театрална медијска прохибиционисткиња

Заиста је забрињавајуће да неко ко се уопште не разуме у лековитости Канабиса, ко после завршетка факултета (1982.) није прочитао ни један научни рад, да тај неко буде постављан на чело тако важних комисија за испитивање могућности широког спектра лечења екстрактима Канабиса. То да је њено укупно знање о Канабису доста оскудно, такође доказује и прекинут дуел на ТВ „Пинк” од пре неколико година, где је опет показала сву бесрамну и бестијалну природу гордољубиве нарави. Погледајте – https://youtu.be/mufD6Rw7ggg

Овом тренутку одговара психо-аналитика госпође Ирене Пековић:
” Наравно, као и у сваком ТВ “дуелу” где гостује, др Даница пажљиво помаже да се загуши непожељна истина. Грујичићка је примитивна и ригидна, типични изданак фармако-флекснерове доктрине – „синтетисано и контролисано”, што треба читати као – само профитабилно и никако природно.

Када јој се поставе права питања у лице др Морфина узмиче. Кад се притера у ћошак неспорним чињеницама у стању је да гласно вербално атакује на саговорника. А када се од ње тражи да покаже знање из области ради које је и постављена на дотичне положаје (функције), онда дефанзивно изјави како то није њена област. Све у свему њена препознатљива ораторска офанзива састоји се искључиво од грлатог надглашавања свог саговорника. И није за продукцију VICE  једини пут када је тврдила да је „канабис дрога а морфијум фантастичан и благотворан лек”…
Погледајте – Who need Cannabis, morphium is fantastic medicine! Dr Grujičić 20.12.2015

Театрална медијска прохибиционисткиња. Чиме ли се само квалификовала да буде председница обе радне групе које су пацијентима ускратиле Уставом загарантовано право да се лече Канабисом и његовим екстрактима, оним што им очигледно помаже? Упркос свим релевантним доказима из света и Србије о великој лековитости. Којим вредностима се она квалификовала да одлучује о Конопљи о којој ништа не зна? Нити ишта зна о осталим психоактивним супстанцама, осим о морфијуму и дрогама за анестезију.

Ипак су маске коначно спале. Боље икад, него никад . Од медијски штелованог псеудо-патриоте до официјелног промотера набијања Срба на отровну иглу из “домаћег” а Рокфелеровог Торлака, у коме се флаширају „руске” хемијске инјекције чији је изумитељ јудејски фармаконациста и олигарх. Са благосиљањем да се на исто набадају и српска деца, уз све позивање на „своју” децу коју нема.

Ако је и од госпођице др Морфине, много је!

К Р А Ј
Аутор : Сале Коларевић

[table id=1 /]

Прочитајте још:  Грујичић кука: Једина смо земља која није увела забрану пушења на јавним местима



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *