„Ситуација је крајње драматична“: Меркелова најавила увођење строжих мера за невакцинисане

2

AP Photo / Yves Herman

Немачка је данас донела нове рестриктивне мере како би сузбила ширење вируса корона, а канцеларка Ангела Меркел оценила је да је епидемиолошка ситуација у земљи веома озбиљна.

„Ситуација је крајње драматична и биће веома важно да се сада хитно предузму кораци и боља контрола“, рекла је Меркелова.

Она је претходно одржала видео-конференцију са вицеканцеларом Олафом Шолцом и премијерима 16 немачких држава у циљу координације одговора на пораст броја случајева заразе, преноси АП.



Меркел је рекла да су се учесници састанка сложили да ће доношење оштријих мера против вируса убудуће бити повезано са бројем пријема ковид пацијената у болнице.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У регионима где је стопа хоспитализације виша од три на 100.000 становника током седам дана, приступ јавним, културним и спортским догађајима и ресторанима биће ограничен на оне који су се или вакцинисали или опоравили.

Нове мере треба да одобри горњи дом парламента Бундесрат што би могло да се догоди сутра, преноси Танјуг.

[table id=1 /]



Спутњик

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “„Ситуација је крајње драматична“: Меркелова најавила увођење строжих мера за невакцинисане

  1. Ma eno lesevi na sve strane.. e moji ljudi, kad su nas ubedili da smo nastali od majmuna i da se okrecemo hiljadama km oko sebe i lutamo bezgranicmo u kosmosu ovo je nesto najprostije i dokaz da polako postajemo ne majmuni, oni su u nekim situacijama inteligentniji vec satanske lutke, odpad od Boga uzas

    1. Да, не треба вређати мајмуне сигурно не би брњицу ставили на њушку ни за трен ока, ни за шлепер банана да глуме лажну пандемију а ето ова матора лудача, усахла гадура на то пристала и још геноцидише “вакцинама” и терорише не вакцинисани народ – људски род који је родио и одхранио, е јадни су глупи и уцењени полиртичари сви од реда као и ова крампача да грђи беднији бити не могу – све за паре, па и душу ђаволу, сотони, демонима, зли дусима, ватиканцима, ватикан-гротло пакла …
      јадни су а још јаднији они који им верују, статирају, публикују и аплаудирају у овој имбецилној превари ( неорганских свести кроз разум неразумних ) маскенбалу, аматерском позориштанцету на нивоу какве забите селендре

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *