Графен оксид у кинеским и свим осталим вакцинама

2

Синофарм вакцина (фото: Јутјуб)

„Очувајте људску популацију испод 500 милиона, у сталној равнотежи са природом.“ Прва заповест Џорџијских упута на камену, Роберт Кристиан.

Као што је показано на Логично веб сајту, графен оксид је садржан у вакцинама Фајзер, Модерна те другим западним вакцинама.

Што се тиче кинеских вакцина, није јасно да ли је графен оксид садржан у њима.



Синофарм и Синовак су кинеске вакцине признате у разним држава Еуропске Уније, па тако и у Републици Хрватској, али их готово нигде нема у Хрватској. Могу се изгледа примити само ван Хрватске тј. у Републици Србији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

С обзиром на данашње рестрикције у Хрватској, пелцовање са неком нормалном вакцином, могуће кинеском[1], могло би довести до тога да разни људи остану на своме послу, ако им је практички немогуће да остану.

Тако да је битно проучити тему кинеских вакцина из тих разлога.

Шта нам говоре чињенице.

Синофарм и Синовак вакцине су засигурно најнормалније од свих мејнстрим Ковид19 вакцина којих има на свету.

То је зато што нису:

1. мРНК вакцине те не утичу, нити мењају гене и 2. не садрже ћелије абортираних беба.

Те вакцине су израђене на систему класичних вакцина, тј. умртвљен вирус на бази органске материје. Класичне вакцине[2] су као базу користиле ембрион пилета. Данашње вакцине класичног типа против Ковид19 не садрже више те ћелије ембрија. Руска вакцина Спутник V као базу користи ћелије абортираних беба. Синофарм и Синовак с друге стране користе ћелије бубрега мајмуна. Тако да је руска вакцина неодговарајућа, а кинеске су више одговарајуће, што се тога тиче.

Не садржи само Спутник V ћелије абортираних беба, него све остале вакцине против коронавируса19, осим кинеских вакцина.

Тако да из тих аспеката кинеске вакцине су најбоље тј.: 1. класични тип вакцина и 2. не садрже ћелије абортираних беба.

Међутим, ту прича о њима не завршава.

Треће питање (након питање типа вакцине и ћелија у вакцини) око Ковид19 вакцина уопште је питање да ли садрже графен оксид. Графен оксид је откривен као обилан састојак бројних вакцина у шпанској студији састојака и по студији др. Јанга.

По службеном попису састојака кинеских вакцина, није наведен графен оксид као садржај вакцине (Синофарм: https://covid-19pharmacovigilance.paho.org/sinopharm-bibp Синовак: https://covid-19pharmacovigilance.paho.org/img/recursos/610dc419324c3b0ca8008a361.pdf ), али то не значи да га нема. Све западне вакцине које постоје садрже графен оксид, иако ниједна компанија не наводи да га њихове вакцине садрже.

Питање је да ли и кинеске вакцине садрже графен оксид.

Др. Пеги у интервјуу овде: https://banned.video/watch?id=6140ef212dd08a286a628da2 доказује по анализи крви елетронским микроскопом вакцинисаних, да Фајзер, Модерна и остале вакцине садрже у себи графен оксид. Међутим, наводи (од 15:14) да особе које су се вакцинисале са Синофарм и Синовак вакцинама имају прилично нормалне узорке крви те није пронађен графен у анализи те се чине сигурнима, али је питање дуготрајног здравственог учинка тих вакцина. Тако да се по томе чини да нема графен оксида у кинеским вакцинама.

Међутим, да кренемо прво од Синофарма. Што се тиче Синофарма у овом научном чланку из 09.2021. године https://www.news-medical.net/news/20210922/The-role-of-nanomaterials-during-the-COVID-19-pandemic.aspx можемо да прочитамо следеће. „Синофарм, фармацеутска група у Кини, у сарадњи са Вухан институтом биолошких производа, је користила алуминијум соли, графен, силицијумске наночестице, златне наночестице, липозоме и полимеризиране наночестице као адјуванте[3] вакцине. Модерна је користила липидне инкапсулације за развој њихових Ковид19 вакцина. Засноване на побољшању имунитета, неколико студија су показале да златне наночестице, наночестице шиљастог протеина и шупље полимерске наночестице могу упешно потаћи људску имуну реакцију против коронавируса.“

По наведеном чланку, Синофарм, како су сигурно и сами навели, користи графен у својим вакцинама. Остале наночестице које се наводе у чланку, по причама, не представљају наночестице у смислу нано-робота или томе слично. Модерна по чланку испада да уопште не користи графен, што је тотална неистина, јер је то откривено по студијама.

Ако Синофарм вакцина садржи графен, зашто га др. Пеги није нашла у анализи крви пацијената вакцинисаних том вакцином. Одговор би могао бити у томе што га нема толико пуно у самој вакцини, као што га има у осталим вакцинама.

Даље, постоје научне кинеске студије које се баве питањем убацивања графен оксида у вакцине. Прво је потребно навести да одмах након открића графена 2010. године, Кинези су убрзо почели проучавати кориштење графен оксида у терапијама за рак (инекције), нпр. ове студије (2011.г.): https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22169821/ https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21839507/ Тако да се по томе чини да су Кинези први планирали кориштење графен оксида у медицини. Ова студија о графен оксиду у терапији рака https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25224368/ наводи да графен оксид потиче стварање цитокина и стимулише имуни систем. То би значило да ГО (графен оксид) потиче упалу, јер су цитокини упална једињења у организму. Што се тиче вакцина и убацивања графен оксида у вакцине као адјуванта (тј. имуностимуланса), постоји најранија студија о томе из 2016. године https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26814441/ Од тада се проучавање наставило до данас. Неке студије о томе: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32531395/ https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30448435/ По овој студији https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30448435/ користи се једињење алуминија и графен оксида као адјуванта. То је могуће алуминијум хидроксид (иако је заташкано да има и графен оксид) који је објављен као састојак у Синофарм и Синовак вакцинама у службеном попису састојака. То је сигурно онда уствари нека мешавина алуминијума, графен оксида и другог.

Прочитајте још:  ПРЕШЛИ ИГРИЦУ – СЗО најављује крај пандемије у Европи?

Тако да се на основи ових студија може приметити да су Кинези доста узнапредовали у стварању такорећи роботске медицине. Нормално, то још није у потпуности јасно и у којем виду користе графен (углавном ГО) у Синофарм вакцини (тј. није све у потпуности јасно), али га сигурно користе.

Што се тиче Синовак вакцине, сигурно је да га користе, с обзиром на горње студије о вакцинама, а то потврђује и истраживање састојака вакцина у Шпанији. У овом видео (кључан видео) можемо чути од научника Рикарда Делгада https://www.globalresearch.ca/video-98-99-vaccination-vial-graphene-oxide/5749524 поред осталих ствари о Ковид вакцинама да Синовак вакцина показује магнетне карактеристике, што је уствари карактеристика графен оксида, али нису проучили састав вакцине. Проучавали су на Универзитету Алмериа у Шпанији углавном састав Фајзер вакцине.

Рикардо наводи да Фајзер (и други узорци) садрже чак 99% графен оксида у себи, а 1% осталих састојака и РНК (минорно мало, а требао би бити главни састојак). То је вероатно разлог зашто је др. Пеги могла без проблема да пронађе графен оксид у узорцима крви вакцинисаних Фајзером и осталим сличним вакцинама. Он наводи да је ГО (графен оксид) токсичан, ствара тромбе, коагулира крв, мења и уништава имуни систем (зато др. Пеги види поремећаје леукоцита, нпр. од 9:00, од 13:38 видеа с њом), ствара упале и „цитокин буру“, што су све симптоми коронавируса19. Даље наводи да из разлога што тело може избацити имуним путем ГО[4] , зато се намерно препоручују две и више доза вакцина, јер је потребно напунити човека с ГО ради токсичне реакције у телу те других циљева. Тако да по њему разни болесни од короне, уствари имају токсичну реакцију на вакцину коју су примили, а не корону, а симптоми једног и другог су исти. Наводи како је 1% и мање РНК у вакцини уствари минорно (требао је бити главни састојак) те нема неку сврху.

Занимљиво. Могао бих на то навести да се код доктора цени што након вакцинација пацијент има висок ниво антитела. Међутим, зашто их има. Уствари их има, очито, по овом истраживању, што организам ствара антитела под утицајем графенске упале, а ГО даје исте симптоме као коронавирус19. Али опет антитела нису толико битна за вирус, јер вирус се налази унутар ћелија, а не ван њих[5].

ГО је садржан у разним вакцинама како доказује и др. Јанг[6] (истраживања на: Фајзер, Модерна, Астразенека и Јансен, све садрже ГО).

На разоткривање од шпанских научника и ширење вести у САД-у углавном путем информација од стране др. Џејн Руби, мејнстрим медији су нормално настојали то све да побију. Па нпр. Ројтерс има „побијања“ у два чланка. Све је лако побити што пишу. Нпр. њима је аргумент да ГО нема у Фајзеру што је графен црне боје, а текућина у вакцини је прозирна. Графен је уствари провидан (зато је такав у вакцинама, да га људи ни не примете), али може бити и црне боје, зависи https://hr.wikipedia.org/wiki/Grafen . Даље, као аргумент против садржаја ГО у вакцинама наводе да Фајзер у својем службеном попису састојака вакцине, не наводи графен као састојак. Па анализа показује да га има унутар вакцине, а Фајзер компанија може писати шта год хоће да има или нема у вакцини и да уопште не наведу ГО као састојак, иако га има, а уствари га има у вакцини. У овом чланку „побијања“ ГО у вакцинама https://www.reuters.com/article/factcheck-graphene-lipidvaccines-idUSL1N2PI2XH спомињу (Ројтерс) кинеску компанију Синопег, која производи различите хемикалије за разне сврхе, такође и за вакцине. Производе и ГО (тј. липидне наночестице (ЛНП) у склопу ГО) како наводе у овом чланку https://archive.ph/ic1sg#selection-2437.15-2445.62 , али како тврде другде на сајту, сврха није за вакцине. Али они сурађују са Фајзером и испоручују им ЛНП како се може прочитати овде на њиховом сајту: https://www.sinopeg.com/mrna-vaccine-lnp-delivery-system-technology-introduction-and-excipients-supply_n41 . Како је показао др. Јанг ЛНП код Фајзера је уствари окружен са ГО, тако испада да Синопег стога уопштено гледајући производи ГО за Фајзер. Што се тиче Синофарма, Синовак биотек и Синопега, сва три имена компанија су слична те то упућује на повезаности све три компаније. Повезаност сигурно постоји.

Прочитајте још:  ДР НЕСТОРОВИЋ: Нико нема право да вам тражи ковид пропуснице! Истина о ивермектину (ВИДЕО)

Тако да с обзиром на све чињенице, засигурно вакцине Синофарм и Синовак ипак садрже графен у себи. С обзиром да др. Пеги није нашла графен у крви пацијената вакцисаних тим вакцинама, по свим чињеницама то не значи да га нема у тим вакцинама, него то упућује да га има, али мањој мери[7] од осталих вакцина. Спутник V такође садржи ГО, јер следећи руски видео показује намагнетисаност коже на месту на којем је вакцинисани примио вакцину[8].

Што се тиче карактеристика графена он је готово неуништив, ниједан гас не може проћи кроз њега, одлично проводи струју, има магнетне карактеристике, прима и одашиља радиофреквенцијске сигнале. Каже Рикардо да вакцинисани постаје суперпроводник, прима и одашиља сигнале. Под различитим утицајима графен мења облик нпр. сигналом телефона (ГО) https://www.bitchute.com/video/02WVOQOpF2K4/ У том видеу примећујемо да тада добија пипке[9], управо је то разлог што је др. Пеги пронашла на сликама узорака крви са ГО, да ГО може имати и пипке (од 10:24 и од 11:45 у интервју с њом). Креће се и помера као живо.

Какав утицај може имати ГО на тело. Поред разних ствари које је навео Рикардо, које сам навео горе у чланку, може се споменути и следеће. С обзиром да је ГО магнетан може утицати на еритроците у крви, јер они садрже гвожђе. Он поремећује магнетисаност тела те електрицитет у телу[10]. Он се спаја и раздваја зависно о околностима[11] те вероватно (не знам можда) може сам зачепити крвни суд. С обзиром на све карактеристике, вероватно се вакцинисани људи могу сигналима убити на даљину. Такође је могуће путем сигнала пронаћи особу без обзира где се сакрије, она може да одашиља сигнале као сонар. Ко зна какве су све остале могућности[12] с тим у телу. Углавном ништа добро. Подсећа ме то на аниме Акира у којем главни лик Тетсуо убија људе телекинезом. Тако би, али не толико брутално, било могуће убити човека који има ГО у себи, путем слања одређених сигнала у циљу управљања ГО. Посебно ако је напуњен са ГО. Зашто уводе сад 3., па планирају 4. дозу. Разлог је вероватно да се људи што више напуне са графен оксидом, па да их се побије што се више може на тај начин.

Циљ је код Фајзер компаније засигурно (али сигурно и осталих неких вакцинашких компанија) уствари депопулација[13].

ГО је изузетно сличан тзв. „black goo“ из филма Прометеј. Та црна текућина из филма исто тако има пипке и она тобож потиче еволуцију организма (то би у овом случају ГО била технохуманистичка „еволуција“[14]), а уједно служи за покољ и геноцид. Текућина по радњи фантазије Прометеј[15] од Ридли Скота потиче од бога тзв. ванземаљаца инжењера[16], тзв. први deacon, за којег је Џеј Дајер https://www.youtube.com/watch?v=hvWwKL9qN2Q приметио да изгледа слично Бафомету[17], у стилу Гајгерове „уметности“. Црна текућина је крв њиховог бога[18], такорећи Бафомета, коју су након смрти deacon-a направили синтетски.

Да ли ГО има везе са black goo, тј. да ли је black goo асоцирање на ГО. Црна маса (синтетски направљена, углавном се она види у филму те у наставку, значи не органска) из филма представља наночестице који улазе у све и уништавају све што је биолошко. Као да је Ридли Скот ту циљао уствари на графен оксид. Графен с обзиром како се данас користи и планира у кориштењу у науци и технологији, постаје као „камен мудраца“[19] алкемије тј. у овом случају науке и технологије. Камен мудраца (што је уствари фантазија) је кључни састојак у алкемији. Он се се по причи може користити успешно за све алкемијске експерименте и од њега се могу сви алкемијски препарати направити. Тако се и графен настоји користити за све сврхе[20] (од кацига, проводника), чак и у медицини. Као и крв бога инжењера тзв. први deacon у филму Прометеј[21], кључни састојак.

Black goo бива искориштен у наставку Прометеја (други део тзв. Алиен Цовенант) као биолошко оружије у геноциду инжењера. У тој сцени андроид Дејвид избаци из свемирског брода „инжењера“[22] „графен оксид“ (нормално не зове се тако, али изгледа слично) на саме „инжењере“ и све их покоље: https://www.youtube.com/watch?v=55dMVUHHI3E [23]

Прочитајте још:  Оштар протест из Бугарске: Увоз жита из Украјине граничи са геноцидом, нећемо жито са уранијумом

То је намера ових данашњих Ковид вакцина. И када се људи напуне тим црним ђубретом тј. графен оксидом, под одређеним деловањима (радиофреквенције и друго) могу сви да поумиру (нормално ни близу тако брутално као у филму) који су с тим садржајем напуњени.[24]

Тако да, што даље од вакцина. Вакцина није решење. Сигурно да кинеске вакцине имају мање графен оксида у себи од осталих вакцина, али графен је зло и отров и с обзиром какве карактеристике има, не треба га убацивати у себе ни у мањој мери.

А секта вакцинара нас сили да га примимо у себе, чак прете и отказом ако се не вакцинишемо.

Стога, борите се до краја и не посустајте.[25] …

Аутор: Ж. https://independent.academia.edu/%C5%BDx

[1] Додатак 11.10.2021.г.: Објављено је након писања овог чланка на Логично.com видео са доказима да Синовак садржи графен оксид: https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/ekskluzivne-fotografije-grafenskog-oksida-pronadene-u-cjepivima-pfizer-astrazeneca-i-sinovac.html

[2] Стари тип. Едвард Џенер је први изумио вакцину 1796. године за мале богиње и вакцина је у себи садржавала текућину крављих богиња, одатле назив „вакцина“ тј. од “вака”, што значи крава на латинском. Најпознатија вакцина кроз историју је вакцина за беснило од Луја Пастера. Кроз историју су то све биле нормалне вакцине, све до данас. Ове данас не треба ни да се зову вакцине.

[3] Адјуванти су честице које потичу имуну реакцију организма.

[4] Кориштење Н-ацетил цистеина чисти тело од ГО, НАЦ је прекурсор најјачег антиоксиданса тј. глутатиона.

[5] Било како било антитела су реакција на ГО.

[6] Истраживање др. Јанга: https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines . Пронашао је у вакцинама и паразит “Tripanosoma cruzi“. На Логично.com појединости о томе: https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/grafen-oksid-u-cjepivima-nezavisna-istrazivanja-otkrivaju-alarmantne-stvari.html

[7] Негде наводе Кинези ниво токсичности у постоцима, али Амере није то брига када је токсичан, а када није, па су убацили готово 100% ГО у своје вакцине. Тако да испада да онај који се вакцинише Фајзером прима чисту вакцину ГО. То је вакцинисање чистим графен оксидом.

[8] Вероватно вакцинисан Спутник V. Рекао бих, сигурно.

[9] „Ђаволска крв“

[10] Електрицитет је присутан у нервном ткиву широм тела, највише у мозгу и срцу.

[11] https://www.bitchute.com/video/5QdqlSqw8v8E/

[12] Неки спомињу и утицај на даљину на осећаје и мисли, кад се ГО накупи у мозгу.

[13] Те могуће такође и настојање управљања људима путем спајања на колективни AI, иако се то личи као научна фантастика и ретко ће ко поверовати у то. У суштини је то све технохуманистички експеримент над популацијом.

[14] Иако је ГО у вакцинама са циљем депопулације и експеримента на светској популацији.

[15] Што се може сазнати из разних садржаја ван филма – неискориштени сценарији, интервјуи са Ридли Скотом (режисер) и друго.

[16] Уствари генетски уможена.

[17] Тзв први deacon. Може се у Прометеју видети само на унутрашњем зиду (рељеф) свемирског брода „инжењера“.

На почетку филма један од „инжењера“ попије ту крв да би се жртвовао. … Касније та синтетски направљена крв има сврху биолошког оружија.

[18] На почетку филма један од „инжењера“ попије ту крв да би се жртвовао. … Касније та синтетски направљена крв има сврху биолошког оружија.

[19] Неки би можда рекли да графен постаје “свети грал” технологије.

[20] У одређеним круговима. У бити можда није ни лош за много штошта, али само психопата може смислити да се ГО убризгава у људе.

[21] Цела мисао водиља филма је да смрт ствара живот и еволуцију те гностицизам.

[22] Да, то су тзв. инжењери, тако је и Ридли Скот навео у једном интервјуу. Не ради се о некој другој врсти или слично у флму, већ о њима.

[23] “My name is Ozymandias, King of Kings;

Look on my works, ye mighty, and despair!

Nothing beside remains. Round the decay

Of that colossal wreck, boundless and bare

The lone and level sands stretch far away.” Перси Шели (није Бајрон). … “Не будите рак Земљи. Дајте места природи. Дајте места природи.” 10. заповест Џорџијских упута на камену, Роберт Кристиан.

[24] Зато постоје стално нове дозе вакцина.

[25] Овај чланак се бави само ГО, нема говора о лечењу од Ковид19. О томе могуће други пут. Требало би уопште да се више пише о учинковитом лечењу Ковид19 да би људи имали алтернативу „вакцинама“, јер треба да људи знају о лечењу и да имају приступ нормалним лековима. Само избегавање вакцинисања не изгледа као решење за Ковид19.

[table id=1 /]



Борба за истину

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Графен оксид у кинеским и свим осталим вакцинама

  1. Све тзв. куртона “вакцине” су погубне по душу човекову и званична псеудо наука и псеудо медицина, као и “вакцине” су уздигнуте на ниво сатанистичког култа којем се не сме клањати јер је реч о чистом сатанизму.

  2. Е Гост, да, то су ђубре од вакцина. Све имају тај графен оксид. Мислим на ове вакцине против Ковид19.

    Иначе ја сам написао тај чланак. https://www.academia.edu/61545625/Grafen_oksid_u_kineskim_%D0%B8_svim_ostalim_vakcinama Иначе овде можете читати моје чланке: https://independent.academia.edu/%C5%BDx
    Биће надам се још о “вирусу” и вакцинама. Углавном ће бити преводи од шпанске научне организације Ла квинта колумна, који су открили присуство ГО у вакцинама. Ово је најновији мој чланак: https://www.academia.edu/62572412/Grafen_oksid_kao_uzro%C4%8Dnik_Kovida19 Видим да је објављен и на васељенској. Поздрав. Свако добро.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *