Вучић оживео 90-те: Отвара се Бамбиленд Марка Милошевића у Пожаревцу!?

1

(фото:Србин инфо)

Бамби парк, некада власништво Марка Милошевића, сина бившег председника Слободана Милошевића, поново ће да отвори врата.
„Завршили смо идејно решење за ‘Бамби парк’ који ће постати спортско-рекреативни комплекс“, најавио је Павловић.

Према његовим речима, у идејном решењу „Бамби парк“ је подељен на три целине и садржаће рекреативни и парковски део, авантура парк и спортске терене, а детаљније о томе говориће на конференцији за медије која би ускоро требало да буде одржана, преносе Новости.



„На нама је да обезбедимо средства и да полако почнемо да уређујемо тај комплекс. Воље имамо, знања имамо, највећа мука биће финансије, али надамо се да ћемо обезбедити новац“, рекао је Павловић.

Град је власник нешто више од два хектара, а 60 ари на простору „Бамби парка“ је у приватном власништву. Павловић каже да град жели да откупи тај простор и да су били у преговорима али да власник не жели да прода.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Приватни власник мораће да уреди тај простор у складу са урбанистичким и планским документима, планом генералне регулације простор ’Вашаришта’ и ’Бамби парка’ је предвиђен за спортско-рекреативан садржај“, истакао је градоначелник.

Како подсећа лист, „Бамби парк“ је почео са радом на Дан бораца, у јулу 1999. године, а на свечаном отварању присуствовало је више од 2.000 људи. Од самог отварања, српска штампа је ово место називала „Дизниленд у Србији“, а за Пожаревљане је оно представљало једно од ретких локација намењених за дечју игру. Тобоган, дворац, лавиринт, видиковац, различити спортски терени, фонтана, сунчани сат, базен и различита места за одмор и рекреацију само су неки од садржаја који је овај простор нудио.

Прочитајте још:  Пристајем да потпишем да се одричем лечења у случају короне под једним условом - да тај папир могу користити као ковид сертификат

„Бамбиленд“ је престао са радом већ 2000. године и од тада је само пропадао. Данас нема никакву намену и потпуно је руиниран.
[table id=1 /]



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вучић оживео 90-те: Отвара се Бамбиленд Марка Милошевића у Пожаревцу!?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *