KАД МУШKАРАЦ KАЖЕ САВРШЕНА ЖЕНА, НА ОВЕ ОСОБИНЕ МИСЛИ!

1

Shuterstock

Жена са сопственим идентитетом, сигурна у себе и своје квалитете

Мушкарци желе жену која је самостална, која је свесна својих квалитета и довољно амбициозна. Иако сте до сад могли да чујете да их се боје и да их угрожавају, истина је другачија. Мушкарци заправо желе успешне жене.

Мотивисана жена

Њих привлаче жене које имају довољно мотивације и жеље да напредују на свим пољима и жена које ће им бити подршка. Мушкарци не желе крај себе партнерку уместо које ће морати све да раде. Жене са позитивним ставом и погледом на живот су оне које сматрају привлачним.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Партнерка која верује у свог мушкарца

Јачи пол жели особу која ће делити све снове са њим и подржавати га у сваком тренутку. Чак и они најснажнији не могу без ослонца кроз живот.

Жена која зна да веза захтева велики рад

Јасно је да у везама није увек све мед и млеко. Жена која то зна и спремна је да уз рад превазиђе све препреке, је она која ће задржати мушкарца крај себе.


[table id=1 /]




(Стил.курир.рс)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “KАД МУШKАРАЦ KАЖЕ САВРШЕНА ЖЕНА, НА ОВЕ ОСОБИНЕ МИСЛИ!

  1. Za mene nije savrsena zena ako uveca usne,grudi i zadnjicu za mene je savrsena zena ona koja ima duhovnu lepotu to sam rekao i mojoj zeni koja bi na nano kliniku da se ulepsa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *