ВУЧИЋЕВА СРБИЈА Пензионерку у стану у центру града ујео ПАЦОВ, тужила државу

0

Пацови преносе заразне болести и зато у свим земљама спроводе редовну дератизацију, нарочито у градовима. Ипак, напредњаци су за кратко време владавине успели да запате и пацове у урбаним срединама Вучићеве Србије јер очигледно новац за дератизацију преусмеравају негде другде.

Пензионерка Милева из Смедерева, чији се стан налази у урбаном делу Смедерева (центру града), испричала је за режимски Пинк да јој је глодар изгризао намештај и ујео њу јер општина (држава) очигледно нису спровели дератизацију.



“Нисам добро, живим у центру града, у стамбеној згради, на првом спрату. Пацов ме ујео док сам обављала кућне послове. Боравио је више од месец дана у згради и у стану. Уништио ми је кожни намештај који сам сматрала да ће ми трајати до краја живота – каже Милева за ТВ Пинк.

Станари су покушавали да ухвате пацова, али безуспешно.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Јурили смо га, померали ствари. Ноћима нисмо јели, нисмо спавали. Имала сам тежак живот, али ово што ме снашло, да ме уједе пацов. У згради има такође и бубашваба и мишева, чекам само да се змија појави – узнемирено је испричала пензионерка.

Милева је поднела тужбу градском јавном правобранилаштву против државе Србије за накнаду штете, али како јој је одговорено од стране нешколованих напредњака, тако нешто неће добити?!

“Признају накнаду трошкова само за уједе пацова на јавној површини, али не у стамбеним зградама о којима брине комунално – наводи пензионерка из Смедерева и истиче да јој је за накнаду штете неопходно да докаже да је пацов дошао са јавне површине (само је тако и могао да дође јер очигледно није извшена дуго дератизација централних улица).

Прочитајте још:  Ужице: "Гађали" Вучићеву слику јајима, па добили 30 дана притвора

Осим у Смедереву, последњих година и Београђани имају велике муке са пацовима који трче улицама центра града (чак и тржним центром током Вучићевог отварања). Ови опасни преносиоци заразе су се нарочито размножили по престоници од када је СНС картел отпочео градњу Београда на води, а очигледно нема намеру да троши новац на неопходну дератизацију и заштити живот и здравље грађана Србије.

[table id=1 /]



Србин инфо/Курир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *